Miért bántják a barátnőmet pont a lányok azért, mert hízott? :- (
Barátnőm 16 éves, én 18 vagyok, már egy éve vagyunk együtt. Az utóbbi fél évben pár kilót felszedett, de szerintem előnyére: még nőiesebb, formásabb lett mint előtte. Ő is egészen elfogadta magát, de az osztályában pár lány elkezdte szekálni az utóbbi hetekben, (talán most a meleg miatt jobban észrevehető, hogy hízott). Beszólogatnak neki, nevetnek rajta, paskolgatják... őneki nagyon rossz ez, sírt is miatta. Pedig csak kicsit teltebb, 162 cm, 66 kiló.
Miért csinálhatják ezt? Miért ilyen kegyetlenek vele?? Gondoltam rá, hogy beszélek a fejükkel, hogy hagyják már békén...
Hááát, én 165 cm vagyok és 66 kiló, nem kicsit teltebb, az sok. És most lepontozhatsz meg ilyenek, de egy 16 évesnek tényleg sok. Jó, tény, hogy nem kéne emiatt bántai őt. És eszedbe ne jusson, hogy beszélsz velük, hogy hagyják békén, általában az még jobban ront a helyzeten. :D
Próbáld meg meggyőzni a barátnődet, hogy ne foglalkozzon velük. :)
Én 10 cm-rel magasabb vagyok és kevesebb kiló. És nem vagyok sovány.
Ez sajnos nem a kicsit teltebb. A számok alapján túlsúlyos. De az is lehet, hogy elhízott.
Ez az ő dolga, az ő teste, az ő egészsége. Ha neki és neked ez így jó, akkor másnak nem sok köze van hozzá.
Gonoszak az osztálytársai, hogy ezért piszkálják.
Egyrészt a barátnőd nem kicsit telt, hanem kövér. Ez tény.
Másrészt emiatt nem kéne piszkálniuk a csajoknak. Ez is tény.
Harmadszor, a barátnőd abszolút nem fogadta el magát, mert akkor nem sírna emiatt. Nagyon is zavarja és nem tetszik neki, hogy az orra alá dörgölik.
Amit tehetsz az az, hogy beszélsz a barátnőddel, hogy ne foglalkozzon velük, vagy ha ennyire sír miatta, akkor nyilván azért van, mert maga sem fogadta el a testét és akkor tegyen érte, hogy jól érezze magát a bőrében.
Ha nekem valaki azt mondaná, hogy nagy a seggem, vagy éppen gizda vagyok (megkaptam már mindkettőt..), akkor nem érdekelne, mert tudom, hogy nem vagyok gizda és tudom, hogy nem nagy a seggem.
De még ha így is lenne és én jól érzem magam így, mert tetszik, hogy vékon yvagyok, vagy épp tetszik a kerek hátsóm, akkor aztán totál hidegen hagyna a dolog.
Szóval ha ez a barátnődnek nagyon rossz és sír miatta, akkor tegyen ellene, mert nyilvánvalóan nem elégedett magával.
Szerintem is kicsit túlsúlyos, de ha nektek így jó akkor rendben van.
Az oszt. társai meg csak azért szekálják, mert esetleg irigyek, hogy van párja aki gondoskodik róla és aggódik érte.
Én 170 cm vagyok és 65 kg, nem vagyok telt és kövérnek sem érzem magam, tök átlagos testalkatom van. Viszont nem mindegy, hogy milyen az ember formája, aki pl "farsúlyosabb" ott hamarabb meglátszik a felesleg, mint akin arányosan oszlik el. Mondjuk a 162-höz a 66 tényleg sok, gondolom ilyen kis töltött galamb a barátnőd. Öltözködéssel nagyon sokat lehet javítani az összhatáson, pl kerülni kell a tapadós ruhákat, mert azok mindent kidobnak, illetve akinek nincsenek szép lábai, meg feneke az ne hordjon leggingst, mert az is csak ráerősít.
Amúgy meg mindjárt itt a nyári szünet, ragadd kézen a barátnődet és sportoljatok valamit, ha a kajára is odafigyel, akkor mire kezdődik a suli megint olyan alakja lehet, amiért már nem fogják piszkálni.
Ha ezek a divatpinyák cikizik, azt kell nekik mondani, hogy ők se maradnak örökké szépek.
Az ideális súly kb. 52 kg lenne számára. Persze ennél fontosabb, hogy hogy néz ki; mi van többségben: háj, vagy hús/izom+csont.
Sajnálom, de ha zavarja, hogy piszkálják, akkor ő is tudja magáról, hogy nem jó így.
Itt a nyári szünet, szabadban sportolni rengeteg ideje lesz. Márha ráveszi magát.
Jobb, ha nem beszélsz az osztálytársaival, mert különben még rosszabb lesz a helyzet.
4-es, te tiszta lökött vagy. Elhízott?
Én 157 centi vagyok, és a kalkulátor szerint 74 kilósan lennék elhízott. Addig csak túlsúlyos.
A kérdező barátnőjének ideális súlya 48,6 és 65,3 közt van.
Tehát épp túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!