Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek most hogy jön a...

Szerintetek most hogy jön a tavasz, mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Pl.gondolok itt arra,hogy tisztítókúra,új évszak,új frizura,külső-belső megszépülés...stb.Mondanátok nekem ilyen dolgokat,amiket tél végén,tavasz elején megszoktatok csinálni?Illetve mi lesz a divat idén tavasszal?Milyen színek,fazonok,anyagok?Bármilyen ötletet szívesen várok!Linkelhettek is!

Köszönöm:)

17/L

2010. febr. 26. 21:03
 1/4 anonim válasza:
Ezek nem fontosak!Élezd a metszőollót és gyerünk a szőlőbe!
2010. febr. 26. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az idei divat a narancs-lila szín lesz, anyaga a nejlon. Ezen kívül nagyon menő mostanában lányoknál a teljesen kopasz fej. A piros gumicsizma lesz a tavaszi cipő ideál. Új típusú tisztítókúra jött divatba, egy hónapon át minden reggel, délben és este le kell húzni 2-2 feles pálinkát. A mutatóujj piercinget tudom még ajánlani, nagyon vonzó tud lenni. Szerintem még valami tavaszias tetoválás sem ártana, mondjuk egy zöldellő falevél a fenekedre. Ha fázik a kopasz fejed, húzzál rá úszósapkát.
2010. febr. 26. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszaitokat-_-"
2010. febr. 26. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Könnyesre röhögtem magam a válaszokon! XD Köszi, pihentagyú válaszolók:D:D
2010. febr. 27. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!