Szerintetek FollowAnna vagy Móni Szépségvilága a jobb? Miért? Mit gondoltok erről a két csatornáról?
Utolsó válaszoló: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
Olvasd el az 57-es és az 58-as választ. Ott van részletesen ez a kamu nyereményjáték. :)
Nekem egyik lány se nagy kedvencem, de ismerem azért a videóikat.
Anna nálam is a kamu nyereményjátékkal ásta el magát végleg, de előtte is kezdett már gyanús lenni, hogy nem őszinte ez a sok örömködés meg ilyesmi... A sminkjei sem túl szépek, szerintem egy átlagos csajszi is kb. ilyesmiket simán összedob.
Mónit egy kicsivel jobban kedvelem, szerintem kifejezetten jó, hogy önmagát adja és felvállja véleményét (még ha ez sokaknak idegesítő is, amivel sokszor egyet tudok érteni.) Az ő sminkjei egy fokkal szebbek, mint Annáé, meg a videóötletei is jobban tetszenek, de néha feleslegesen sokat beszél egyvalamiről, sokszor elismétel dolgokat, és a nagyon hosszú videók szerintem irtó unalmasak tudnak lenni. De ha választani kell, akkor inkább ő, mint Anna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!