Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik Lady Gaga Fame parfümut...

Melyik Lady Gaga Fame parfümutánzat a jobb?

Figyelt kérdés
Az Omerta Crazy Glamour parfümjét már volt szerencsém megvásárolni és imádtam,csak sajnos elfogyott. Viszont több oldalon láttam,hogy sokan dicsérik J.Fenzi Femme Fatale Gold parfümjét is,hogy tényleg olyan,mint az eredeti és hasonló vélemények. Van olyan itt esetleg,akinek van valami véleménye erről a két Gaga parfümutánzatról?

2015. máj. 25. 00:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem inkàbb vedd meg az eredetit,nem olyan sok kb 6-7ezer ft,minthogy fùjkàlod magadra a hamisat amibe azt se tudod mi van,volt egy cikk a cosmopolitanban,hogy a hamisakban talaltak desztilalt vizet,vizeletet meg hogy nagy piszkos kadakban keverik ki a folyadekot regen olvastam kb 5-6 ève ezt a cikket.
2015. máj. 31. 00:10
 2/2 anonim válasza:
46%
az utanzatok nem jó minőségűek. sajnos en már vettem olyat. először és utoljára. amióra megvettem az eredeti CHANEL parfümömet, mindenki megjegyzi aki mellett elmegyek és ismerősöm, hogy milyen jó illat. megéri mert tovább is tart az illat
2015. júl. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!