Pufi arc?! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nos, nekem az a problémám magammal, hogy kicsit pufi az arcom, és nagyon zavar. :( Pedig magas vagyok, és nem is vagyok kövér.. 52kg vagyok, de nem tudok mit csinálni az arcommal. Tudom, hogy arcból nem lehet fogyni, meg ilyesmi, de mégis hogyan tudnám keskenyíteni? Akár haj, smink vagy bármilyen ötletnek nagyon örülnék. :)2010. febr. 26. 16:58
1/6 anonim válasza:
hány éves vagy?:D
olyan 14-20ig lehetsz szerintem :D
egyébként hajjal úgy lehet, hogy az arcodbalóg a hajad, sminkkel pedig pirosítóval lehet keskenyíteni az arcot (járomcsont). bár a pirosítós dologban nem vagyok egészen biztos, nézz utána ;)
remélem segítettem
16/L
2/6 anonim válasza:
Az arcod középső részét világosabb, a két szélső részét kicsit sötétebb alapozóval kend le, ez optikailag egy kicsit keskenyíti az arcod. Ha hosszú a hajad, azt is kétoldalt fésüld az arcodba.
3/6 A kérdező kommentje:
16L vagyok.. :D Mondjuk a pirosítót még nem próbáltam, de majd utánna nézek. :) Van oldal frufrum :D És hosszú a hajam. :) De az alapozós dolgot is kipróbálom. Köszi a segítséget. :)
2010. febr. 26. 17:17
4/6 anonim válasza:
Szia! Én is ilyen vagyok. Én rossmannban vettem essence csillámpúdert. Neve:
"all over shimmer szemre, arcra és testre"
link: [link]
A legvilágosabb, fehéres árnyalatát a járomcsonttól a szemöldökcsontig viszem fel, a sötétebbek közül az arcom szélére, de azt nagyon el szoktam dolgozni. Vagy, mint az előttem szólók mondták, sötétebb alapozót teszel oda. Neten biztos találsz képeket pirosító használatáról különböző arcformákra.
23L
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :) Kipróbálom azt is. Hátha beválik.. :D
2010. febr. 26. 18:34
6/6 anonim válasza:
Még mindig fenn áll a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!