Világos arcbőr, kék (néha picit kékes - zöldes) szem, hosszúkás szív alakú arc, (picit pufi). Ehhez milyen haj /hajszín állna jól?
piros hülyén állt.
feketétől holt sápadt lettem.
ja igen és most olyan,hogy : hosszú,picit tépett,de fennt lelapul az egész, a frufrumnál van 1 forgó,szóval mindig hülyén néz ki,nemtudom beállítani stb. és középbarna színű .
Szerintem a szőke, vagy szőkés jó lenne.De persze csak olyan természetesnek tűnő árnyalatban, vagy még el tudok képzelni barna csíkokat benne, vagy a világos barnában szőkéket, akár több árnyalatban is de tényleg a hangsúlyt a természetesre tenném :)
A szőke kiemelné a kék szemeket, és nem lennél tőle sápedt :)szerintem úgy "feldobna" Bízd ezt profi fodrászra, és ne otthon festegess :)
22l
ez például egész szép, csak a hajszínt nézd!A fazon sem lényeges, meg az sem, hogy ki van a képen..keresek még ilyet..
kevés embernek áll jól, de azoknak nagyon a sötétbarna haj - kék szem... gondolkozz el rajta. másik a szőke, de az csak természetes formában:)
a fazonban pedig kérj segítséget fordásztól, így kép nélkül nehéz megmondani, mi állna jól
uhh köszi :)
az az egyetlen bajom,hogy alig látszik a szemöldököm, próbáltam h szemceruzával v vmivel finoman kiefesteni (próbaképp) de iszonyatosan néztem ki :O
azmúgy gondolkoztam énis a szőkén :D de az túl durva átváltozás lenne talán,vagy nemtudom,picit távol áll tőlem.
a másik pedig a sötétbarna volt . az tetszik :) de kb 30 perc és mek fodrászhoz :) majd elmondom a végeredményt :)
köszi mindenkinek ;)
aranyosak vagytok:)
Na milyen lett a végeredmény?? :)
Képet is mutathatnál nekünk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!