Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyiptomi szőrtelenítési módszer?

Egyiptomi szőrtelenítési módszer?

Figyelt kérdés

[link]

Az érdekelne, hogy ez olyan mint a rendes gyanta? szóval, hogy olyan gyantapapírral kell leszedni vagy olyan mint a szőrtelenítő krémek?

2015. máj. 27. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a gyanta.
2015. máj. 27. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a rendes gyanta. De szerintem jobban jársz ha veszel a boltban, én már legalább 5x próbálkoztam ezekkel a receptekkel de egyszerűen sose sikerült használható állagot csinálni, ráadásul ráragadt az edényre, a tálra, kanálra. Rémálom volt leszedni. Amennyit elpazaroltam már vehettem volna belőle hideggyantát.
2015. máj. 27. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. máj. 27. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem olyan mint a rendes gyanta, mivel ez cukorpaszta, nem kell papír hozzá és fordítva is kell letépni. Amúgy nem nehéz otthon sem megfőzni, az edényről meg lejön vízzel, mivel ez csak cukor, ami ugye vízben oldódik...

A szőrtelenítő krém meg nem tudom hogy jön ide... az csak szétmarja a bőr felszínén lévő szőröket, ami káros és értelmetlen is, mert olyan mintha leborotválnád.

2015. máj. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!