Van valami olyan szőrtelenítési módszer, ami nektek bevált és legalább 10 napig semmi nem nő vissza?
10 napra nyaralni megyek barátommal... Ezért kéne.. :)
Ja és nem a végleges szőrtelenítésra gondolok... xd
Előre is köszi a válaszokat
Mielőtt várnád a válaszokat,írd be a keresőbe a szőrtelenítés szót és rengeteg hasznos megoldást találsz. Én új vagyok ezen a honlapon,de rájöttem,ha valami érdekel,próbálok rákeresni.
pl.találtam a szekrényben régi ezüstláncot,tök fekete,rákerestem és annyi hasznos megoldást kaptam így,hol fel sem kellett tennem a kérdést.
Biztos csinos leszel,kellemes nyaralást,ja és ragyogó időt!!
Szia! Örülök,hogy tudtam segíteni,megnéztem, 4 oldalra tehető a kérdések száma.
Háááát,böngészhetsz.
Borotva: másnap már szőrös leszel
Szőrtelenítő krém 1-2 hét, de rizikós, van akinek előbb kinő...
Gyanta 2-4 hét.
Epilátor 2-4 hét, de nekem gyorsan nő a szőröm. És 2 hét után már le kell szedni megint. De 10 napot bőven kibír. Utána már kissé érdes.
Annyira nem fáj és az első pár perc után meg lehet szokni.
Már 5ezerért is vehetsz egy minőségi epilátort.
Vagy vigyél magaddal opilca szőrtelenítő krémet (DMben kapható) és időnként szedd le a szőrt. Azzal nem kell sokszor.
Epilátor a legjobb, de nem tudom pl. hónaljadon te kibírnád-e. Lábon karon combon én mindig kibírom. Intim részen én nem. Ott marad a krém.
hááá de jó.
Azt hiszem,hogy mielőtt elmegyek,gyanta,és a biztonság kedvéért viszek magammal krémet... Köszike :)
én is az epilátort ajánlanám,de a gyanta sem rossz...az epilátor nem is fáj,azt hittem meghalok,aztán kipróbáltam...mondom úristen ettől paráztam:D
egyébkénz a gyanta és epilátor a legtartósabb,és tényleg vigyél krémet is,mert ha gyorsan nő a szőröd akkor az a 2-4hét már nem is igaz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!