31/45 A kérdező kommentje:
Itt egy másik kép, lremélem megfelel mindenkinek.
2015. jún. 1. 17:28
32/45 anonim válasza:
Az első képen azt hittem egy gülüszemű roma nő van, a másodikon már valamivel jobb, de ez a szemöldök nagyon gáz.
34/45 A kérdező kommentje:
#32: Még nem szedettem ki a szemöldökömet, de majd nyáron megyek kozmetikushoz kilövetni újra a fülemet (mindig begyulladt a sima fülbevalóktól, a normálisat meg elvesztettem és benőtt), akkor majd kérem, hogy szedje ki a szemöldökömet.
2015. jún. 8. 19:42
35/45 A kérdező kommentje:
Itt van még egy kép, amin egy röpissel vagyok (én vagyok a vigyorgó lány):
2015. jún. 10. 20:39
36/45 anonim válasza:
Éretlen fruska ne itt pazarold az időd azzal h véleményt mondhassanak rólad. És igazuk van kislány vagy mindegyik képen majd 4-5 év múlva kéne ezzel foglalkozni a szemoldokodet pedig nem kell szedetni még és sminkelni se kezdj el. Csak jó tanácsok
37/45 anonim válasza:
Hiába teszed ki századszorra a kérdést, még mindig egy ÁTLAGOS, ARANYOS KISLÁNY VAGY. Menj vissza barbizni.
38/45 A kérdező kommentje:
#37: Kedves kérdező!
Én ezt a kérdést csak egyszer tettem fel, de ha nem hiszed el, akkor nézd meg a kérdés rublikájának bal felső sarkátsarkát, oda van kiírva a név. Én nem tettem fel névtelenül még egy kérdést sem. És nincs már barbim kb. 7 éve.
2015. jún. 16. 22:12
39/45 anonim válasza:
Akkor inkább az iskolába menj vissza, mert valahogy nem megy a szövegértés. Senki nem beszélt se a nevedről, se arról, hogy többször tetted volna fel a kérdést. Annyit írtam, hogy már többször láttam kiemelve. Nem tudom, mennyire érthető ez számodra.
40/45 anonim válasza:
Ilyen idősen nem lehet azt mondani senkire hogy szép csak azt,hogy helyes/aranyos. De szerintem 4-5 év múlva szép lány lesz belőled :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!