Milyen nő vagyok?
A 'nő' az pontosan lány mert még most leszek 17éves:)
160cm vagyok,karcsú homokóra alakom van. Lapos has, 75/C mell,kerek nem nagy hanem ez a pont jó fenék.(nem egoistaság de ezt mondták többen is!) bár nekem nem tetszik a fenekem szeretném ha nagyobb lenne. Olyan 47kiló vagyok. De ennek ellenére nem vagyok sovány sőt szerintem a combjaim nagyobbacskák. Az arcom vékony hosszúkás. A szemeim 'cica szemek' és zöldek, a hajam hátközépig ér és ombre a vége(barna a hajam és szőkűl lefelé) fehér bőrű vagyok de szeretnék szolizni (nem négerre hanem csak egy kis árnyalatom legyen nyárra.) ezekhez szeretnék teljes szőke hajat. Szerintetek jó lenne?
Meg a le irtak alapján milyennek találtok?:o
Képről tudok valamit mondani, ezek alapján viszont nem sokat mert ugyan azt írnám le mint te:)
Az összhatás a lényeg:)
Ezt tényleg csak képről lehet megmondani :D
A leírtak alapján is lehetsz sokféle. Az arcod és az összhatást ebből mi nem látjuk.
A szoli tényleg felesleges.
kep privibe??
tenyleg megmondanam , hogy szerintem milyen vagy es , hogy hogy allna a szoke haj:)) 15/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!