Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek szép? Vagy teljese...

Hogy legyek szép? Vagy teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés

Nagyon ronda, 14 éves lány vagyok. Nagyon nagy orr, problémás bőr, felesleg a hasamon és a fejemnek a formája... szörnyű. Oké, a bőrömet kezeltetem, kozmetikushoz járok meg minden, tornázok, de ettől még ugyanúgy ronda vagyok. Aki csúnya az sohasem lehet szép? Vagy valami esély van rá?

Tudom, hogy még rengeteget fogok változni, de úgy érzem, ez csak egyre rosszabb lesz.

2010. febr. 25. 18:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
8%

aki ronda az is marad.főleg a 14 évesek:D

de egy kis fos márkájú alapozó segíthet

azkönnyen ég

met rád akarják mjd gyűjtani a házat a szüleid m,er6 nem kellesz neki

... vagy néz küröl.. lehet h othagytak. mert ennyire rondavagy...:/

de most vicc nélkül a ronda gyerekek 90%-a családi verekedés következtébe életetét veszti vagy

skalpot kel nekik cserélni..: '(

egy zsidóval

..sosem fogsz férfival együtlenni mert miközbe BASZOL lefogy hányni...

de ne izgulj az csak segíthet rajtad

2011. máj. 2. 00:14
 12/16 anonim válasza:
0%
ha öngyilko s akrasz lenni akkor nyugodtan mert olyan ronda vagy gh senkinek sem fogsz hiányozni
2011. máj. 2. 00:16
 13/16 anonim válasza:
előző 2 válaszért elnézést!...
2011. máj. 2. 00:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is csúnyának érzem magam... de ha csak a hibáidat veszed észre sose lesz önbizalmad! :)Hibái mindenkinek vannak és ezt el kell fogadni. És olyan nincs h aki csúnya az nem lehet szép! Nem is biztos h csúnya vagy, szerintem most csak úgy érzed. De hidd el ez megváltozik!:))
2011. aug. 27. 21:55
 15/16 anonim válasza:
Azzal aki az utolsó előtt lévő három kommentet írta ne törődj. SZÁNALMAS EMBER aki ilyet ír. Viszont aki még az előző oldalon hosszú szöveget írt arról hogy most 19 éves, stb. annak teljesen igaza van.
2011. okt. 22. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:

én mindjárt 14 leszek. sokáig, sőt még most is, küszködök az önbizalmammal. a hajammal nem tudok mit kezdeni, vékony vagyok, de mégis van pocakom. eddig sminkeltem, alapozó, szempillaspirál, púder, meg minden. a stílusomat egyszerűen nem találom. a helyzeten ront az is, hogy rengeteg gyönyörű lány vesz körül...

De aztán rájöttem, hogy: kit érdekel?. Nem akarok én senkinek tetszeni! Igen, kamasz vagyok. Vannak pattanásaim. igen, én nem vagyok tökéletes, kék szemű szőke hajú királylány, mint az osztálytársaim. Na és? Én nem az a fajta "tinip*csa" vagyok, akik már nagyban sminkelnek meg pasiznak, és egész nap a facebookon lógnak. És tudod mit? Örülök neki.

A szépség nem minden. Persze gondolom már tele van a hócipőd ezzel. Nekem is tele van. De tényleg van benne igazság. Én is nem egyszer beleképzeltem magam már a tökéletes, népszerű cicababák bőrébe. De én én vagyok, pasizni még bőven ráérek, az igazi meg majd jön, amikor jön.

persze az ápoltság, a sport nagyon fontos. Ha valaki pattanásos, vagy van egy kis pocakja, azt alapvetően nem ítélik el az emberek. Egyszerűen csak nem úgy gondolnak rá, mint a "jó csaj." Viszont ha az ember igénytelen, akkor bizony összesúghatnak a háta mögött.

Mellesleg most látom, hogy ezt három éve írtad :D ezek szerint most 17 éves vagy. szóval, hogy mennek a dolgok? Megváltozott már a helyzet?

2013. jan. 20. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!