Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek szép? Vagy teljese...

Hogy legyek szép? Vagy teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés

Nagyon ronda, 14 éves lány vagyok. Nagyon nagy orr, problémás bőr, felesleg a hasamon és a fejemnek a formája... szörnyű. Oké, a bőrömet kezeltetem, kozmetikushoz járok meg minden, tornázok, de ettől még ugyanúgy ronda vagyok. Aki csúnya az sohasem lehet szép? Vagy valami esély van rá?

Tudom, hogy még rengeteget fogok változni, de úgy érzem, ez csak egyre rosszabb lesz.

2010. febr. 25. 18:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

belinkelnél 1 képet? vagy priviben küldhetsz

úgy tudnám megmondani mit csinálj, tippekstb.

:D

2010. febr. 25. 18:31
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

14 évesen én is csúnya voltam...

ma már szép vagyok :) ezt nem magamtól veszem hanem sokan mondják .. :D

16L

2010. febr. 25. 18:33
 3/16 anonim ***** válasza:
emeld ki magadon azt ami szép!tereld arra a figyelmet ami tetszik magadon!pl ha nagyok a szemeid vagy hosszú a szempillád fesd ki h mégnagyobbnak tűnjön, mindenki azt fogja majd észrevenni...és legyen önbizalmad!ez a legfontosabb, mert ismerek én embereket akiknek semmi okuk a büszkeségre,és mégis...
2010. febr. 25. 18:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

én 20-as éveimre lettem szép.

nagyon gáz tini voltam, pattanások, szeplők, semmi cici, poci, vastag comb, a hajam is gáz volt. és annyira utáltam , hogy az öltözködésem miatt még gázabb volt az összhatás.

aztán elkezdtem az előnyösebb oldalam mutatni, öltözködés, hajviselet, sokat tornáztam. elmúltak a pattik, a szepklők szexepilek, és mostanra jól érzem magam. fogadd el magad és hangsúlyozd azt ami jó.

minden rút kiskacsából hattyú lesz, ha nem gubózik be a csúnya vagyok és az is maradok világába.

2010. febr. 25. 18:48
 5/16 anonim válasza:
100%
Tapasztalatom szerint TÉNYLEG nem a szépség számít. Ami vonzóvá tehet szerintem is: magabiztosság (de nem beképzeltség) és stílus (de nem bohócnak öltözés). A smink rengeteget számít, túlzásokba esés nélkül kísérletezgess bátran, mi áll jól. Teljesen meg tudja változtatni egy ember arcát/fejét a frizura (és persze a haj színe) és a ruházat (szintén stílusban és színben!)A sportot ajánlom, mert nem csak hogy csinosít, de magabiztossá tesz és vonzóvá! Nagyon fontos a kisugárzás: láttam már szép lány arcát eltorzulni az állandósult negatív arckifejezése miatt és láttam ragyogni és megszépülni nem barbi típusú lányokat, mert vidámak és kiegyensúlyozottak voltak!
2010. febr. 25. 18:56
 6/16 anonim ***** válasza:

Bocsi előző, de mi a bohócnak öltözés?

Amúgy én is csak az előzőeket tudom ismételni. Azzal a különbséggel, hogy én pont a "bohócnak öltözés"ben leltem meg a magabiztosságot, a stílust és nem azt veszik észre rajtam, ami nem szép, hanem vagy megbotránkoznak, vagy elgondolkodnak, hogy végülis ez is egyfajta szépség... De addig is míg gondolkoznak vagy botránkoznak nem veszik észre a hátrányaimat. :D

2010. febr. 25. 21:15
 7/16 anonim válasza:

A külső szépség múlandó!A belső szépség örök!:)

A kisugárzás a lényeg. Ha te szépnek látod magad és elfogadod, mások is szépnek fognak látni.

Jó esetedben lehet nem fogsz címlapra kerülni, de ezzel vagyunk így sokan mások is.

És általában sokkal szebbnek tartanak a fiúk is egy olyan lányt,aki nem külsőre szép. Persze ez 15-20évesen még lehet a legfontosabb és a dögös macák után fordulnak meg, de párnak nem ilyet választanak.

Hidd el magadról,h. értékes vagy és ez nem az orrod méretétől függ:)

2010. febr. 25. 22:41
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Most a kommentemért lehet sokan megfognak kövezni, de mindenféle személyes sértés nélkül, vállalom a véleményem! Én sem tartottam magamat sosem szépnek. Ránéztem azokra, akik divatosan öltözködnek, már 13 évesen festik magukat, akiknek tökéletes az arcuk és a hajuk minden nap... Irigy voltam! Aztán most már rájöttem hogy egyszerűen nincs mire! 19 éves vagyok, a ragyás arcom helyre jött, a hajamat imádom, már megtehetném hogy a legújabb divat szerinti cuccokban járok, de nem teszem, mert tudom hogy annak a pénznek máshol is nagyon jó helye lenne! Én sportcipőben, farmerban, pulcsiban érzem jól magam, nagyon halvány, vagy éppen semmilyen sminkkel, és abszolút nem lehet azzal zavarba hozni, ha egy plázacicás csajszi áll mellém (pláne ha osztálytársak). A tapasztalatom az, hogy ha valaki többet foglalkozik a sminkjével meg a ruháival mint mondjuk a sulival, a tanulással, akkor lehet nagyon csinos csaj belőle, akiért csorog a pasik nyála, de igen butusok maradnak (ezt is csak az osztályban tapasztalom)... Én jól érzem magam úgy, hogy van egy egészséges önbizalmam, egy alap intelligenciám, és már csúnyának sem tartom magam. Biztos lehetnék szebb, de nem akarok! :) Öltözködj úgy, ahogy magabiztosnak érzed magad, és a srácok is észre fognak venni, ezen ne aggódj. Párszor sikerült megfigyelnem, hogy egy hétköznapon sokkal előbb jön oda hozzám egy srác beszélgetni, mert mosolygok, és mert jól érzem magam, mint egy beképzelt divatp*csához, aki csak b*megolni tud, mert az a menő. :) Járj el sporoltni, kérd meg a barátnődet, hogy csináljatok egy csajos délutánt, amikor frizurát, sminket csináltok egymásnak, és kitapasztaljátok melyik is a legjobb! :)
2010. febr. 26. 08:54
 9/16 anonim válasza:

"Bohócnak öltözés" - kérdésre válasz.

Teljesen igazad van. Ki mondja meg, hogy mi a sok, vagy mi a kevés? Egyénfüggő, hogy ki miben (mennyire "sokban" vagy akár mennyire "kevésben") érzi jól magát. Tehát a lényeg annak a stílusnak a megtalálása, amiben önmagunk vagyunk, vagy amiben úgy érezzük, hogy jobban kifejezhetjük magukat.

2010. febr. 27. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még azért kiegészíteném az utolsót azzal, hogy lényeg, hogy megtalálja mindenki azt a stílust, ahogyan és amiben magabiztosnak, jól érzi magát, ugyanakkor van egy norma, aminek illik megfelelni pl iskolában, munkahelyen, különböző alkalmakon stb. Én azt mondom mindenki öltözködjön úgy az utcán, ahogy akar... húzzon miniszoknyát, lógjon ki a bugyija, a dereka, a mellei, bármilye, engem ugyan nem zavar. De iskolában igen! Mert nem azért megyek oda, hogy az előttem ülő meztelen hátsóját bámuljam. Én is feltudok normálisan öltözni ilyenkor, akkor sokan mások is észrevehetnék magukat! Szóval az adott stílusban is lehet találni egy olyan átmenetet, ami mondjuk ilyen helyzetekre való!
2010. febr. 28. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!