Mit gondolsz Agyness Deynről?
2010. febr. 24. 22:41
1/14 anonim válasza:
Szép, csinos, tetszik a stílusa.
3/14 anonim válasza:
bár én is olyan lehetnék mint ő
4/14 anonim válasza:
Jófejnek tűnik, bár szerintem kicsit fiús, de jól áll neki.
5/14 anonim válasza:
azt h baszott csúnya, tiszta gebe xD
6/14 anonim válasza:
Mint valami gusztustalan kis gnóm ufó. Főleg a harmadik képen. Olyan feje van, hogy elmennék venni neki a boltba venni egy zsemlét, hogy egyen már valamit és menjen innen, ne ijesztgessen.
7/14 anonim válasza:
Hosszabb hajjal és plussz pár kilóval sokkal jobban nézne ki!Így ahogyan most van sztem gusztustalan!Ám az arca szép sminkel!Smink nélkül még nem láttam!De az is ott van, hogy ő legalább egy egyéniség!Ez pl. tetszik benne!
20L
8/14 anonim válasza:
én pl. imádom.
soványnak meg azért sovány,mert modell...szerencsétlenek
9/14 anonim válasza:
Aze ygik kedvenc modellem. Igazi egyéniség, imádom a stílusát, és hogy olyan kis különc>.<
10/14 A kérdező kommentje:
köszi! én imádom kedvenc modellem. gyönyörű arc! modellkedéshez mérten tökéletes alkat (persze kicsit vékony)
de a személyisége az öltözködése olyan egyedi és különleges.csodálom őt!
2010. febr. 27. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!