Hogyan győzzem meg anyát, hogy körmöshöz járjak?
Nem értem miért akarsz körmöshöz járni ha nem műkörmöt akarsz. Kissé drága muri másokkal festetni a körmöd hetente és értelmetlen is 15 évesen.
Kifesteni otthon is ki lehet, magadnak, 15 évesen már nem másoknak kéne a te körmöddel foglalkozni. Egy rendes lakk pedig nem 3 napig tart ki. Persze nem béna Essence és társait kell venni. Azokból 3 réteg is kevés és semeddig nem tartós. Vegyél normálisat, az tartós lesz.
A körmös nemcsak műkörmöt csinál, hanem pl géllakkozást is, ami 2-3 hétig a helyén marad és nem pattog le, mint a drogériás lakkok.
Mondjuk úgy vedd rá anyudat, hogy te fizeted a zsebpénzedből, mert valószínű innen is fújhat a szél. Esetleg először elmegy veled és megbeszéli a körmössel, hogy semmi vadulás, visszafogott körmeid legyenek és az mennyibe fog neked kerülni.
Ne azért akarj, mert van másnak is..
Nekem a géllakk tönkre vágta a körmeimet, azóta csak műkörmöm van.
Szebb a természetes köröm, de megértelek, az enyémek is jó rondák:(
8.-os ballagásomon volt először műkörmöm. 9.után nyáron kezdem el géllakkoztatni. Itt kimaradt egy jó év, mert nagyon szétcsesztem
11.től műkörmöm van. Viszont, ha egyszer megunod a műkörmöt, azt tudnod kell, hogy sok gond lesz a sajátoddal, eleinte puha lesz.. és töredezni,szálkásodni fog.
1. Én nem akarok se műkörmöt, se géllakkot, csak egy egyszerű kis színt a körmömre, valami kis visszafogott mintát, esetleg néhány követ rá, ha megkívánja a helyzet.
2. Rimmeles körömlakkokat használok, szerintem az valamivel jobb mint az essence de valamikor mosogattam vele és az egész lakkot csak úgy ...
simán lehúzhattam a körmeimről, jobbára ezért szeretnék körmöshöz járni. Nem használok alá se primert, a végén se teszek rá ilyen fedőlakkot. A körmös meg igen, tehát a lakók tartósabb lenne. Nekem nincs hozzá kézügyességem, anya se valami profi, szóval...
3. Nem azért akarok oda járni, mert a többieknek is van, Csak gondoltam, ha anya azt mondja, hogy ehhez túl fiatal vagyok, akkor tudom mondani, hogy az összes lány osztálytársam jár körmöshöz, és nekik is csak kb negyede csinaltatja a saját körmére. Sőt, szinte az egész 9. évfolyam jár manikűröshöz :'D de azért köszönöm a jó válaszokat:)
Amit a kormos lakkoz, az is le fog jonni.
es ott baromi sokaig tart a szaradas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!