Hogyan "győzzem" meg anyukámat hogy lehessen gél-lakk a körmömön? 17L
Elmész és megcsináltatod. Utólag mit csinál?
Mondjuk egyéb igényekből vegyél vissza és szoríts ki havi 4 ezret - mert hiába marad fent akár egy hónapig is, azért legalább kéthetente meg kéne csináltatni, hogy kicsit is igényesen nézzen ki. Vagy elmész dolgozni, megkeresed rá a pénzt (rögtön nem lesz olyan olcsó az a 2ezer forint se, ha 4 órát kell érte gürizned :D) és akkor nem kell meggyőzni senkit.
Az előttem szólókkal egyetértek. Egyszeri kiadásnak oké a 2000, de ha kéthetente kell járni feltöltetni stb. az már nem kevés.
Kiegészíteném még azzal, hogy nagyon sokféle körmöt elkészíthetsz magadnak is otthon. Szerintem ez több okból is jó:
-kreatív elfoglaltság
-alkothatsz kedvedre
-biztosan olyan lesz, mint amilyenre szeretnéd, ha kellően ügyes vagy, illetve gyakorolod
-naponta változtathatod a színét, mintákat
Tipp: fesd ki a neked tetsző, aktuális ruhádhoz passzoló színűre a körmöd, tegyél rá körömmatricát(pl.:rossmannban, müllerben kapható), tegyél rá átlátszó fedőlakkot. Ez elég jól bevált nekem, apró mintákat én sem tudok festeni még a díszítőescsettel se, de a körömmatrica tartós.
itt van pár ötlet, amit magadnak is el tudsz készíteni a saját ízlésednek megfelelő színben:
nem értem ha régen volt műkörmöd akkor most miért nem engedi a gél lakkot?
amúgy meg hülyeség hogy járj 2 hetente.... ha téged nem zavar hogy lenő akkor elég havonta járni ennyi. 2 ezer egyáltalán nem sok érte
menj el csináltasd meg utána anyukád úgyse tud mit csinálni
Én 13 éves vagyok, és én magamnak csinálom a gél lakkot :)
Szerintem mondd meg anyukádnak, hogy te szeretnéd hogy minden nap "apolt" és szép/ elegáns Legyen a körmöd!
Hisz a köröm a legszebb ékszer ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!