Hogyan zajlik egy füllyukasztás?
Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, és szeretném kilyukasztatni a fülem, de fogalmam sincs, hogyan működik ez. Ha bemegyek egy szalonba, akkor ott helyben megcsinálják, vagy időpontot kell kérni? Hogyan történik pontosan, mivel csinálják? Mennyi ideig tart? Mennyire fájdalmas? Azt hallottam, utána sokáig tilos kivenni a fülbevalót, ez igaz?2015. máj. 16. 10:12
1/3 anonim 

válasza:

Általában kell időpontot kérni, de ez szalontól függ. Nagyon gyorsan megcsinálják, pár perc az egész ezért lehet, hogy elvállalják bejelentkezés nélkül is, ha éppen nincsen vendég. Bemész, elmondod mit és hová szeretnél. Mutatnak egy katalógust, amiből kiválasztod, hogy melyik fülbevalót szeretnéd. Filccel bejelölik a helyét a füleden, lefertőtlenítik és belövik a fülbevalót. Szerintem a legtöbb helyen lövik, cimpába nem nagyon szoktak már szúrni szerintem, sokkal praktikusabb, jobb. Nem vészes egyáltalán, lehet érezni, hogy a fülbevaló átszúrja a füledet, de olyan gyors, hogy tulajdonképpen nincs is idő rá, hogy fájjon. Először még érzékeny lesz, de nem olyan határozott fájdalom, inkább csak olyan kellemetlen,lehet, hogy még az első pár napban is, de idővel el fog múlni. Általában 4-6 hetet szoktak mondani, hogy addig benne kell hagyni, de ez egyénfüggő is, nekem 6 hét után sem gyógyult meg teljesen ezért még nem piszkáltam és inkább benne hagytam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Azt elfelejtettem írni, hogy már van egy-egy lyuk a füleimben, de még kisbaba voltam, mikor anyáék kiszúratták, szóval arra nem emlékszem. Ha 2. és 3. lyukat szeretnék, az is ugyanilyen?
2015. máj. 16. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!