Mennyire fáj a füllyukasztás? Hogyan csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta, hogy szeretnék még egyet a fülcimpámba illetve egyet felülre is, a porcba, de félek tőle. Már rákérdeztem pár ismerősömnél, volt, aki azt mondta, hogy nem volt vészes, de volt, aki azt mondta nagyon fájt és egy barátnőmnek meg be is gyulladt... Gondolom nem mindegy, hogy ki csinálja, de nem tudom, hogy meg merjem-e. Nagyon fáj vagy egyáltalán hogyan csinálják? Létezik erre érzéstelenítő vagy valami?:)2015. jan. 5. 00:09
1/1 bambulka válasza:
Nekem is van plussz bar nem porcba. Nekem ekszereszboltba csinaltak ott lottek be egy pisztolyan nem ereztem csak egy picit csipott utana meg egett afulem de szesszel kenegttem ugy nem gyulladt be ez volt 5 alkalomal es soha nem volt semmi baj csak vigyazni kell h ne legyen piszkos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!