Hogy tudom berakni a pc-t ha elsőre nem megy?
Kilyukasztottuk a fülemet itthon, a porcban.
Eleinte semmi baj nem volt, de amikor elkezdtük kivenni a tüt és beraknia pc-t elkezdtem szédülni, hányingerem lett, elsápadtam, elkezdett fájni a hasa és nem tudtuk berakni.
Ezek után be lehet még rakni?
Mi bajom lessz, ha így rakom be?
Hogy tudnám berakni?
Elöre is köszi.
Istenem... Miért tartunk még mindig itt? Miért nem lehet megérteni, hogy biztosabb, ha szakember csinálja?
Kérlek, ne hátráltasson a pénz! 3500-4000 körül tetováló szalonokban, Szakemberek, Szakszerűen szúrják, és behelyezik. Ha most nem tudsz elmenni ilyen helyre, fényképezd le, és küldd el bármelyik szalon(Bp. Westend, Szeged Sun City tattoopl.) e-mail címére egy levéllel, amiben leírod, hogy mit csináltatok, és mi történt. Ők megfelelő tanácsokkal látnak el. Addig is fertőtlenítsd rendesen, és ne helyezzétek be az ékszert! Clarasept derm ferőtlenítő 1000 Forint körül kapható, 500 ml.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!