Mit gondoltok, ha valakinek minden ujjan mas szinure van festve a korme? Nektek tetszik? Nyarias? Vagy?
2015. máj. 15. 10:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem undorító, főleg ilyen neon színekben.
2/8 anonim válasza:
Sok ráérő ideje van magával foglalkozni, csak a külsőségek érdeklik, feltűnősködni akar.
3/8 anonim válasza:
Attól függ...
Ez szerintem tök jól néz ki:
De csak így képen. Ezt tudni kell viselni, hozzám pl nem illene. :)
4/8 anonim válasza:
ha nem 13 éves az illető, akkor szerintem béna.
esetleg így tudom csak elképzelni
de a legjobb a sima, egyszínű köröm.
5/8 anonim válasza:
Szerintem klassz!
Öreg vagyok én már, de nekem tetszik. Viszont a képen nem csak festve van az a köröm, hanem valami rá van ragasztva.
De ehhez úgy is kell öltözködni. Egy farmer, és egy sötét topp mellett nagyon rosszul mutat.
6/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nekem is volt hasonló nyáron, és 26 éves vagyok..na bumm. (Bár nekem csak 3 szín volt váltakozva). Imádom a színeket, főleg a vidám színeket.
7/8 anonim válasza:
tiniként oké, később már nem annyira
amúgy szerintem pont hogy egy farmerhez és egy sötét felsőhöz illik az ilyen feltűnő köröm
8/8 anonim válasza:
Szerintem aranyos, nekem nagyon tetszik, de tényleg nagyon fontos az összkép, az alapján dől el, jó vagy rossz benyomást kelt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!