Nagy és kampós az orrom. Teljesen önbizalomhiányos vagyok miatta. Mit tegyek?
Plasztikai mutethez nem vagyok eleg idos.:/
Lany vagyok es borzalmasan utalom ezt magamban. Mar ismertetojegyem az oriasi orrom:(
Gyulolom ha valaki oldalrol nez, fenykepez stb.
Ugy erzem, emiatt sosem fog senki belem szeretni.
Egyszeruen utalom magam miatta:(((
Folyton takargatom a kezemmel, hajammal.
Mit tegyek? Annyira rossz ez igy.:'(
Nekem is nagy:(
Ha akarsz küldj privibe képet
14/l
És kit nem piszkálnak? Engem is piszkáltak minden hibám miatt, mégsem sírtam miatta és nem is érdekelt. A pasiknak meg a hibáim ellenére is tetszek. Nekem is nagy az orrom, szeplős az egész fejem, csúnyák a fogaim, nincs mellem... soroljam még? Ennek ellenére nem vagyok ronda, és el tudom magam fogadni, kihozom a legjobbat magamból, jó testem van a sporttól, edzéstől, mindenki dicséri, szép a hajam, nőiesen és előnyösen öltözök, stb. Ezek mellett senki nem keresi rajtam a hibákat.
Ha meg annyira zavar az orrod majd megműtteted később, addig meg ne foglalkozz vele, mert úgy sem tudsz vele semmit csinálni.
Küldj képet légyszives :)
Egyébként nekem is nagy orrom van, ami előlről nem szembetűnő, viszont oldalról látszik. Szinte kiáll.
És nem a legszebb látvány, de még sosem mondták, hogy csúnya lennék emiatt.
Látod, mégis van 1 párom sok ideje, aki szeret, és én vagyok neki a legtökéletesebb.
Amint nem fog zavarni téged, másokat sem!! :)))
És ezt így örököltük sajnos, én apukámtól.
A műtét viszont elsülhet rosszul is, így és nem vállanám.
Ha tényleg annyira feltűnő, akkor hangsúlyozz más dolgokat magadon! Pl. kirívó hajszín; szem hangsúlyos sminkelése; rúzs az ajkakon..
gyűjtsd a pénzt és nézz utána az orvosnak a munkáinak addig.
aztán 18 évesen megcsináltatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!