Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam?

Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, mert kicsi lenne az önbecsülésem, én teljesen jól érzem magam a bőrömben, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mások mit gondolnak rólam.

Belső:

A kortársaimhoz képest elég érettnek gondolom magam (igen, tudom, ebben a korban mindenki ezt mondja), kissé csendes vagyok, bár ha valakit megismerek, jót tudok beszélgetni vele, megnyílok előtte, és azt mondják, vicces vagyok. Nem szoktam kitűnő lenni, azokból a tantárgyakból vagyok ötös, amik érdekelnek, főként a reál tárgyak, de sikerülni szokott a nyelvtant, az irodalmat és az angolt is ötösre csinálni, a törivel viszont gondjaim vannak. Annyira nem érdekel, hogy év végén/félévkor kitűnő legyek, inkább azokra a tantárgyakra hajtok, ami majd, ha az orvosi egyetemre (Semmelweis) fogok felvételizni, pontszám lesz. Hatosztályos gimnáziumba járok.

Külső:

154 cm magas, kb. 43 kg-os lány vagyok, a súlyomat megfelelőnek találom, viszont remélem, hogy nem maradok ekkora. A hajam sötétbarna, a vállig érőnél egy kicsit hosszabb, szemem is sötétbarna. Nem szoktam sminkelni magam, úgy gondolom, ez ebben a korban teljesen felesleges, bár én később sem szeretnék használni semmi ilyesmi eszközt. Mindig egyszerű, kicsit fiús, kicsit rockos ruhákat hordok, a szoknyát nem szeretem, és tulajdonképpen minden lányos dolgot hanyagolok.

Zenei ízlésem is különbözik a legtöbb gyerekétől, szeretem a Beatlest, az Oasist, a Rolling Stonest, a Red Hot Chili Pepperst, a Coldplayt és még sok mást. Sok dologban különbözök másoktól, ezért nehéz barátokat taláni, de szerencsére vannak még normális fiatalok. :)

Hangsúlyozom, nincsenek önértékelési problémáim, és kérlek, ne gyertek azzal, hogy ilyen korban még nem kell azzal foglalkoznom, hogy ki mit gondol rólam.

13/L

2015. máj. 9. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem olvastam vegig mert tul hosszu, de szerintem ilyen korban meg felesleges ilyen dolgokkal foglalkoznod! :)
2015. máj. 9. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért jöttél, hogy agyon dicsérjünk, mert jó tanuló vagy, és mert nem ugyanazokat a zenéket hallgatod, mint a többi 13 éves?

Az egész monológodra csak annyit tudok mondani, hogy "egészségedre".

Leírtad milyen vagy. Ezen kívül mi már semmi mást nem tudunk mondani, mert azt nyilván nem fogjuk, hogy buta, magas, zöld/kék szemű, szoknyás lány vagy, aki jásztinbíbert hallgat.

Szóval érted.

2015. máj. 9. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:

"Nem azért kérdezem, mert kicsi lenne az önbecsülésem, én teljesen jól érzem magam a bőrömben, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mások mit gondolnak rólam." - egyszóval tök idegen, anonim emberek véleménye érdekel magadról. oké...

"A kortársaimhoz képest elég érettnek gondolom magam (igen, tudom, ebben a korban mindenki ezt mondja)" - igen, jól gondolod, de egyiküknek sincs igaza, aki ezt állítja magáról. beálltál a sorba, kislány ;)

"kissé csendes vagyok, bár ha valakit megismerek, jót tudok beszélgetni vele, megnyílok előtte, és azt mondják, vicces vagyok." - átlagos. ennél többet nem tudok hozzáfűzni

A többi belső tulajdonság, amit odaírtál, nem érdekel, szóval nem mondok róla semmit.

"154 cm magas, kb. 43 kg-os lány vagyok, a súlyomat megfelelőnek találom, viszont remélem, hogy nem maradok ekkora" - nem kell remélned, evidens, hogy magasabb leszel. 21 éves korodik nőhetsz.

jó, utána jönnek a fölös tények. tovább.

"Mindig egyszerű, kicsit fiús, kicsit rockos ruhákat hordok, a szoknyát nem szeretem, és tulajdonképpen minden lányos dolgot hanyagolok." - nem azt mondom, hogy most azonnal kezdj el magassarkúban és szűk rucikban járni, nem is kell ennyire "eltúlózni" még, de a fiúknak jobban bejönnek a lányosan öltözködő lányok, hisz' lánynak születtél. (bár manapság a lányoknál a farmer nadrág + sima póló kombináció is fisnak számít, de mindegy...)

még annyit, hogy az szerintem még gázabb, ha rockosan öltözködsz fiúsan. nincs annál fruszrálóbb, ha egy csinos lány bő, menő "kinyújtott nyelves" pólót visel, ami két számmal nagyobb neki, és bő, trottyos gatyát... szóval nem azt mondom, hogy hagyj fel az öltözködési szokásoddal, hanem hogy, lányosodj, mert rengeteg nőise rocker cucc van.

"Zenei ízlésem is különbözik a legtöbb gyerekétől, szeretem a Beatlest, az Oasist, a Rolling Stonest, a Red Hot Chili Pepperst, a Coldplayt és még sok mást. Sok dologban különbözök másoktól, ezért nehéz barátokat taláni, de szerencsére vannak még normális fiatalok. :) " - pfa, manapság már minden tinilány rockot hallgat ezen az oldalon? divatba jött, vagy mi? meg ami még zavar. te komolyan, a szerint választod meg a normális/nem normális embereket, hogy mit hallgatnak? elképzelem: te rockot hallgatsz, jöhetsz, te nem, akkor mehetsz... jézusom...

Nem értem amúgy, hogy minek kéne gondolnom, hogy önértékelési problémáid vannak, nem olvastam ilyesmiről sehol.

Amit leszűrtem, hogy egy okos, csendes, de nem visszahúzódó lány vagy, aki a korához hűen, szűklátókörű, és azt gondolja, hogy jobb az osztálytársainál/a vele egykorúaknál. nem valami nagy kunszt, ha ennyi idősön red hotot hallgat az ember lánya, meg barna szemű, és barna hajú. átlagos tini vagy, aki még sokat fog fejlődni, és változni, ami nem baj.

no szia.

2015. máj. 9. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel.
2015. máj. 9. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahányszor olvasok ilyen "Ti mit gondoltok rólam?" kérdéseket mindig avval kezdődenk, hogy érettebb vagyok mint a kortársaim. Hát oké.
2015. máj. 10. 00:40
 6/6 anonim válasza:

Menyit unatkoztok hogy ennyit

irtok.Menyetek kapálni

2015. máj. 12. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!