13 éves lány vagyok. Van egy gigantikus problémán! Tik mit csinalnatok a helyemben? Többi lent!
Az osztálytársaim már többször megszólták a lábamat mert eléggé szőrös és már a bajúszomat is!!! Rosszul esett mert otthon a szüleim nem engedik, hogy leborotváljam! :( De a lányok már borotválják, és én pedig szégyenlem!!!! :( Szerintetek mit csináljak? Nektek engedik, és ha igen akkor hány éves kortól engedték meg először???
Normális válaszokat kérek!!!
szedd ki a bajuszod szemöldökcsipesszel.
a szüleidnek meg úgymond semmi köze hozzá, hogy bortválod-e a lábad, nem is értem, miért nem engedik..
vegyél egy csomag eldobható borotvát, dugd el, és következő fürdésnél borotváld le a lábad.
én nem kértem anyukám engedélyét, azt hiszem 12-3 voltam, mikor először borotváltam.
A bajusszal mindenképp kezdj valamit, mert az tényleg elég csúnya látvány egy lányon, akármi is az oka. Akár csipesszel, vagy vehetsz gyantát is pár száz forintért, nem egy nagy mutatvány.
A lábadat legalább el tudod takarni, ha kell. Mondjuk megbeszélhetnéd anyukáddal, nem vagy már kisgyerek, sajnos a te korosztályod olyan, hogy minden marhaság miatt kicikiz. Ezt elmondhatnád otthon. Nem egy radikális dologra készülsz, a szüleidnek pedig nem az a céljuk, hogy neked rossz legyen. Egy kis őszinteséggel meggyőzheted őket talán - ha anyukád is szőrtelenít, akkor könnyebb dolgod lesz. Ha pedig nem hagyják, akkor vagy bevágod a hisztit és 40 fokban is hosszú cuccokban parádézol előttük, vagy lázadsz és megcsinálod az engedélyük nélkül és kész. Amúgy sem tudom, mi közük hozzá igazából, de a szülők néha nem logikusak, ez tény. :)
Én nem kértem engedélyt. Vettem egy csomag eldobható borotvát és kész. Te is, ha van zsebpénzed, vegyél borotvát és kész. A bajszodat citrommal tudod szőkíteni.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!