Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves lány vagyok. Van egy...

13 éves lány vagyok. Van egy gigantikus problémán! Tik mit csinalnatok a helyemben? Többi lent!

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim már többször megszólták a lábamat mert eléggé szőrös és már a bajúszomat is!!! Rosszul esett mert otthon a szüleim nem engedik, hogy leborotváljam! :( De a lányok már borotválják, és én pedig szégyenlem!!!! :( Szerintetek mit csináljak? Nektek engedik, és ha igen akkor hány éves kortól engedték meg először???

Normális válaszokat kérek!!!

2015. máj. 7. 21:16
 1/9 anonim válasza:
100%
Egyszerűen borotváld le, egyszer balhéznak max. érte, de aztán nem lesz belőle gond otthon. A te életed, ne mások döntsék el hogy te mit akarsz.
2015. máj. 7. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
A bajuszt megpróbalhatod szemöldökcsipesszel szedni, ha van, amíg pedig nem tudod meggyőzni anyukádat, hogy hadd borotválhasd a labad, addig próbálj lábat takaró nadrágot hordani.
2015. máj. 7. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A bajuszod szedd ki csipesszel, a lábad pedig borotváld... sose értem miért kell ehhez engedélyt kérni. Szerintem a szüleid észre sem veszik majd, vagy ha mégis akkor nem tesznek semmit, mert ez természetes dolog hogy a lányok szőrtelenítenek, nincs benne semmi káros ami miatt tiltani kéne.
2015. máj. 7. 21:23
 4/9 bithorlo ***** válasza:
89%
Én nem szedném a bajuszkát. Inkább szőkíttetném. Kevesebb vele a macera, és nem is fájdalmas.
2015. máj. 7. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:

szedd ki a bajuszod szemöldökcsipesszel.

a szüleidnek meg úgymond semmi köze hozzá, hogy bortválod-e a lábad, nem is értem, miért nem engedik..

vegyél egy csomag eldobható borotvát, dugd el, és következő fürdésnél borotváld le a lábad.

én nem kértem anyukám engedélyét, azt hiszem 12-3 voltam, mikor először borotváltam.

2015. máj. 8. 08:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. máj. 8. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:

A bajusszal mindenképp kezdj valamit, mert az tényleg elég csúnya látvány egy lányon, akármi is az oka. Akár csipesszel, vagy vehetsz gyantát is pár száz forintért, nem egy nagy mutatvány.

A lábadat legalább el tudod takarni, ha kell. Mondjuk megbeszélhetnéd anyukáddal, nem vagy már kisgyerek, sajnos a te korosztályod olyan, hogy minden marhaság miatt kicikiz. Ezt elmondhatnád otthon. Nem egy radikális dologra készülsz, a szüleidnek pedig nem az a céljuk, hogy neked rossz legyen. Egy kis őszinteséggel meggyőzheted őket talán - ha anyukád is szőrtelenít, akkor könnyebb dolgod lesz. Ha pedig nem hagyják, akkor vagy bevágod a hisztit és 40 fokban is hosszú cuccokban parádézol előttük, vagy lázadsz és megcsinálod az engedélyük nélkül és kész. Amúgy sem tudom, mi közük hozzá igazából, de a szülők néha nem logikusak, ez tény. :)

2015. máj. 8. 10:37
 8/9 anonim válasza:
Szia én 13 éves vagyok. Nekem is eléggé szőrös a lábam anyukám krèmet ajánlott fel kell keni 20 perc lemosod és eltűnt
2015. máj. 8. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem kértem engedélyt. Vettem egy csomag eldobható borotvát és kész. Te is, ha van zsebpénzed, vegyél borotvát és kész. A bajszodat citrommal tudod szőkíteni.

16/l

2015. máj. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!