Az milyen dolog, ha egy 20 év körüli lányt mindig ugyan abba a cica naciba és balett cipőbe látni?
Balettcipőben? :)
Szerintem nem gáz egyáltalán. Már ha balerinacipőről van szó. Balettcipővel elég vicces lenne.
És ha van 1000 féle? Egyrészt, lehet, hogy nem telik másra. Mert van ám ilyen...
Másrészt, inkább legyen valakinek egy normális, egyszerű cipője, mint 100 gány.
Harmadrészt lehet, hogy egyszerűen nem érdekli a ruházkodás.
Pl. nekem is van 6 majdnem teljesen ugyanolyan fekete nadrágom, van 2 normális, tartós bőr bokacsizmám és a ruháim 99%-a fekete. Ez is unalmas, ha úgy vesszük, de se kedvem, se türelmem, se időm nincs olyan hülyeségekkel foglalkozni, mint az öltözködés variálása, meg hogy melyik fazonhoz/színhez mi megy.
Szóval maradok az előzőleg leírt véleményemnél, hogy egészségére.
Mi van akkor, ha van neki 3 ugyanolyan színű?
És ez neked miért baj egyébként? Miért foglalkozol azzal, hogy mások mennyire variálják az öltözködésüket, az ő dolga. Ha neki jó, hogy "unalmas", akkor a te kedvedért nem fog variálni.
Még az is lehet, hogy jelenleg kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzon.
Elmond rólam is 1-2 dolgot. Mit írd már le, nem tudom mit mond rólam? Az pedig nem gondolom, hogy 3-4 egyforma lenne, azt végképp szánalmasnak találnám :D Nem egyszerű nyári leggings, elől és hátul is más, ilyen osztott.
Igazából a véleményekre voltam kíváncsi, hogy ez az egyforma öltözködés nőknél milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!