Szerintetek sem nőtt még be a "feje lágya"?
Figyelt kérdés
Szóval egy 22 éves fiúról van szó, akinek mindkét fülébe fültágító van és a szemöldökébe, szájába, orrába piercing.
Én úgy gondolom hogy ilyen idős korban már illendő lenne megkomolyodni.
2015. máj. 5. 17:21
1/7 anonim válasza:
Attól még ugyanúgy lehet érett gondolkodású, mert nem úgy néz ki, mint egy átlag ember. Ez a stílusa, el kell fogadni.
2/7 anonim válasza:
Ez nem jelenti azt, hogy agyilag egy hülyegyerek. Plusz, aki egy kicsit is kitűnik a tömegből, az általában toleránsabb a többi emberrel.
Ha ő nem kritizálja azt, ahogy te kinézel, akkor máris érettebb gondolkodású, mint te.
3/7 anonim válasza:
Elég éretlen vagy buta az aki külső alapján ítélkezik...
5/7 anonim válasza:
Szerintem a te fejed lágya nem nőtt még be.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a piercing és a fültágító nem a tinik kiváltsága. Ha valakinek tetszik, akkor miért ne hordhatnám 90 évesen is? Nem kötelező húsz felett átmenni unalmas irodista stílusba.
7/7 anonim válasza:
Ha így boldog akkor ne foglalkozz vele. Elég ovis hozzáállás. És munkát is lehet még "így" is találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!