Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ez az óra?...

Szerintetek milyen ez az óra? Elég nőies?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni valami nőcis órát. Szerintetek a linken szereplő óra milyen? [link]

#óra #karóra #nőies karóra
2015. máj. 5. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nőiesnek nem mondanám. Mert nekem a nőies kifejezés a csinos, elegáns szóhoz kapcsolódóik. De ezzel a szíjjal, ez egyáltalán nem az.

Csajos, divatos. Ha nem elegánsabban öltözködsz, akkor jó!

2015. máj. 5. 13:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Sportos/ elegáns , általában így öltözöm. Ahhoz megy, nem?
2015. máj. 5. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Én lányon a karóra divat előtt soha nem láttam órát.

Most már boldog, boldogtalan 20-50e órákban szaladgál.

2015. máj. 5. 13:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Pedig a mobiltelefonok elterjedése előtt majdnem mindenki hordott órát (bár a többség nem ilyen drágát). Nekem nagyon nem tetszik ez az óra, szilikon szíj és hozzá köves tok... bizarr.
2015. máj. 5. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ez olyan tinis, divatos.

Idősebb nőn nem tudom nagyon elképzelni.

Persze az öltözködéstől és a munkától is függ. Ez ilyen csini, sportos csajszinak jó.

De egy komolyabb munkahelyen fura lenne.

2015. máj. 5. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:
giccses
2015. máj. 5. 15:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rettentő ronda és giccses. Nőiesnek sem mondanám ezzel a szíjjal.
2015. máj. 5. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 25 éves korig szerintem hordható
2015. máj. 5. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy hányás. És fogalmad sincs arról, hogy egy ótvartos, noname divatszarért készülsz kiadni ennyi pénzt, holott megbízható, nagymultú márkát is kapsz ennyiért.

Pl. ezek az órák sajnos nem merítik ki a gusztustalan nyáltenger módjára divatos női óra fogalmát, viszont jó teljesítményű, vagány órák (200m vízállóság):

[link]

[link]

Sajnos a linkelt bolt nem küld postán, de azért látható, hogy nem kell elsőre rábukni a hígtrágyára, ha van rengeteg tisztességes óra is.

Itt is érdemes végignyálazni pár szűrést:

[link]

2015. máj. 5. 22:47
 10/13 anonim válasza:
Sztem szep, a feher szij mindenfele rucihoz megy az arany meg csak feldobja. Nem tudom h mekkora a kijelzője ha olyan közepes méretű akk sztem tökéletes;))
2015. máj. 5. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!