Trimmelőt lehet használni hónalj és fanszörzet nyírására?
A hónaljam borotválás után gyakran kipattogzik, érzékeny. Azt gondoltam hogy vennék egy trimmelőt, amivel röviden tarthatnám. Ugyanakkor szeretném a fanszörzetem is rövidre nyírni vele néha, de nem tudom hogy hatékony e és hogy nem e lehet problémás a két testrész nyírása egy géppel ? Használ valaki ilyet és ilyen módon ?
26/F
Ezt a 2 terméket már ki is néztem magamnak az egyik Braun, a másik Philips. Árban hasonlóak, így gondolom a minőséget is hozzák. A Philipsről van egy értékelés, miszerint nagyon jó.
A fanszőrzetet hosszabbra, a hónaljamnál pedig a legrövidebbre, vagy olyanra, ami nem szúr és azért nem is "feltűnő".
Ha nem trimmelő(többfelé olvastam, hogy elég gyengék), akkor esetleg pl ez az eléggé sok dicséretet kapott hajvágó ? Szintén Philips..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!