Milyen alapozót használsz?
Figyelt kérdés
Mennyire vagy vele megelégedve?2010. febr. 22. 12:03
1/10 anonim válasza:
már nemhasználok, régebben maybelline affinitone-t hazsnáltam....hát az túlzás h megvoltam vele elégedve, mpndjuk inkább h elment. aztán áttértem a púderre, vmilyen maybelline púderre, na az egy fokkal jobb volt, aztán aztis leraktam ésmár nem használok inkább semmit sem.- annyira nemgáz a bőröm.
2/10 anonim válasza:
Én már nagyon sok féle alapozót kipróbáltam (csak nyáron használom az uv sugárzás miatt). Ami a legeslegjobb: Clinique UV-szűrős alapozó! Drága, de nagyon megéri. A Maybelline-nel sem volt smemi bajom. Ami nagyon nem jött be: L'Oreal- nak pár éve volt valami "csúcs", méregdrága alapozója, na az olyan volt mint egy maszk, nagyon természetellenes. Az Avon-os alapozóktól sem vagyok oda. Volt még Max Factor, Astor -ezek beváltak.
4/10 anonim válasza:
max factor (lasting performance)- tokeletesen megvagyok elegedve vele!!
5/10 anonim válasza:
Color Trend. Nekem megfelel. :)
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. febr. 22. 16:39
7/10 anonim válasza:
visit:D(bocs de nemtudom hogykell leirni)
amugy nagyon jó ,imádom,csak drága:(((
8/10 anonim válasza:
Loreal-eddigi legjobb cucc,amivel dolgoztam:)
9/10 anonim válasza:
Rimmel Stay Matte, de vettem ma egy Vichy alapozót (amit reklámoznak), természetesen az utóbbi ezerszer jobb:)
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem a vichy nem jött be,a dermablend.
Köszi a válaszokat.
2010. febr. 22. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!