Szerintetek egy igényes, bombanő mennyit költ havonta a külsejére? (Sarka Kata, Horváth Éva, Hódi Pamela stb)
A hódi az hol szép?
Amúgy szerintem nekik tök mindegy, mert a férjük tolja alájuk a milliókat. A horváth éva meg megkeresi magának...
Egy Oxygén edzőterembe személyi edzővel havi 100-200 ezer a díj.
LaPrairie krémek akár havi 100 ezer is lehet átlag, Horváth Éva azt használja tudom, meg még jónéhány celeb.
Akár havi 4-500 ezret is, de mivel milliárdokat qrválkodtak Dubaiban, nekik nem számít a vállakozásaikból meg a kamatokból több jön össze.
Az egyik celeblány megvett egy táskát közel kétmilióért majd vissza akarta vinni Milánóba hogy mégsem tetszik neki és nem cserélték vissza. Eladta külföldön majdnem annyiért és el is mondta mindenkinek.
Ismerek közülük párat.
El lehet képzelni mennyi pénzük van.
Sztem akinek ennyit el kell vernie havonta a kulsejere az nem bombano, csak jol tudja titkolni a dolgokat, ahelyett, hogy felvallalna o is ember. Egy bombano nalam termeszetes, meg ha nem igy, vagy ugy all a szaja, vagy a szeme. A kisugarzast amugy sem lehet venni.
Ezek nem igenyesek, sem bomba nok. Ezek az emberek szimplan unatkoznak es nem tudjak hova verni a penzt, mikozben ha reggel a tukorbe neznek, szivrohamot kapnak ha meglatnak egy apro hibat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!