Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy igényes,...

Szerintetek egy igényes, bombanő mennyit költ havonta a külsejére? (Sarka Kata, Horváth Éva, Hódi Pamela stb)

Figyelt kérdés

2015. ápr. 27. 13:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem 3-400ezret
2015. jún. 28. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

A hódi az hol szép?

Amúgy szerintem nekik tök mindegy, mert a férjük tolja alájuk a milliókat. A horváth éva meg megkeresi magának...

2015. nov. 5. 13:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Többet mint az átlag emberek.
2015. nov. 5. 19:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Azt azért számításba kell venni, hogy a celebek sok "ajándékot" kapnak különböző cégektől reklám gyanánt. Amúgy ha jól keresel (tehát a pénz nem gond) akkor hetente 1 fodrász, havonta kozmetikus, szoli, krémek, smink, nálam a jobb sminkek hónapokig is kitartanak, olyan 150-200 ezerből már elég jól tudsz kinézni azaz igényesen, és ha havi szinten teszed ezt, sok termék hónapokig használható. Továbbá én részemről havi 1 teljes testmasszázs a minimum, de van aki ebből is bérletet vesz és kúra szerűen végig csinál egy ilyen blokkot de az is alkalmi dolog. Az lehet akár 60-150K is csak az.
2015. nov. 15. 18:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Elnézést a ruházatot cipőt nem számoltam bele (előző vagyok) az jócskán megtudja még dobni. ;))
2015. nov. 15. 18:14
 16/23 anonim válasza:

Egy Oxygén edzőterembe személyi edzővel havi 100-200 ezer a díj.

LaPrairie krémek akár havi 100 ezer is lehet átlag, Horváth Éva azt használja tudom, meg még jónéhány celeb.

Akár havi 4-500 ezret is, de mivel milliárdokat qrválkodtak Dubaiban, nekik nem számít a vállakozásaikból meg a kamatokból több jön össze.

2016. máj. 18. 09:40
 17/23 anonim válasza:

Az egyik celeblány megvett egy táskát közel kétmilióért majd vissza akarta vinni Milánóba hogy mégsem tetszik neki és nem cserélték vissza. Eladta külföldön majdnem annyiért és el is mondta mindenkinek.

Ismerek közülük párat.

El lehet képzelni mennyi pénzük van.

2016. máj. 18. 09:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Sztem akinek ennyit el kell vernie havonta a kulsejere az nem bombano, csak jol tudja titkolni a dolgokat, ahelyett, hogy felvallalna o is ember. Egy bombano nalam termeszetes, meg ha nem igy, vagy ugy all a szaja, vagy a szeme. A kisugarzast amugy sem lehet venni.

Ezek nem igenyesek, sem bomba nok. Ezek az emberek szimplan unatkoznak es nem tudjak hova verni a penzt, mikozben ha reggel a tukorbe neznek, szivrohamot kapnak ha meglatnak egy apro hibat.

2016. máj. 19. 10:14
 19/23 anonim ***** válasza:
A Hódi Pamela bombanő? Egy nagy átlag. Sminkel és jó ruhákkal mindenkit fellehet tunningolni, de ő így is egy nagy átlag. A haja szép,de arcra kifejezetten olyan falusi Piroskás feje van.
2017. jan. 12. 16:38
 20/23 anonim ***** válasza:
A pasijuk költ rájuk.
2018. júl. 8. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!