Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy néz ki egy...

Szerintetek hogy néz ki egy jó nő?

Figyelt kérdés
külsőre és bensőleg is..smink ruhàk stílus milyen haj piercingek.melyik jön be a világos vagy sötét bőr?milyen körmök ?a stílusból ilyen cicásabb vagy kicsit keményebb vagy az a bizonyos swag stilus mindent irjatok le!!!!!!!!!:s

2013. jan. 23. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Nem sminkeli magát, max csak minimálisan, diszkréten.

Ruhák az a stílusától függ, legyen ízléses és egyedi.

Haj, hát ne legyen túl feltűnő, inkább természetesebb színek, egyén kérdése milyen frizura áll jól neki, meg szín. Piercing az ne legyen. Világos vagy sötét bőr az mind1, mert nem választhatja meg magának. :D Körmei is szolidak legyenek, max valami nagyon halvány kis festés, de még jobb ha nincs. Nem kell se cicásnak, se keményebbnek lennie, a swag nem tudom mi. Egyszerűen legyen nagyszerű. Természetes, csinos, kissé elegáns, de laza azért.

2013. jan. 23. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:

A smink semmikép se legyen eltúlozva, viszont egy normális, diszkrétebb smink egyáltalán nem zavar.

Bőrszín az mind1, olyan amilyen, nem kell magát agyonszoliznia.

A haja legyen hosszú, mellig érő, vagy kicsit hosszabb; egyenes, vagy kicsi hullámos.

Köröm: normál vagy francia.

PC-ket nem szeretem, viszont a köldök PC az kivételt képez, mert az tetszik.

Semmikép se legyen kemény, inkább cicásabb. És legyen aranyos, kedves.:)

2013. jan. 23. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kit kérdezel. No, meg hogy mire gondolsz, olyan jó nőre, akinek kint van mindene, vagy legalábbis rátapad a cucc, és mindenki (a munkás Józsitól az egyetemi tanárig) meg****ná, vagy aki elismerést vált ki a nőiességével, a finomságával, akiben van valami.

Attól függ, mi a célod: beszólásokat akarsz válogatás nélkül, vagy intelligens embereket elvarázsolni.... bár, ahogy a kérdésedet olvasom, nem ez utóbbi lenne a cél.

2013. jan. 23. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Piercingek??

Na, nekem ez már eleve egy kizáró ok lenne....

2013. jan. 23. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én értelmezésemben egy jó nőt nem az határoz meg, hogy milyen a haja, vagy a testalkata. Egy jó nő magabiztos, szereti a testét, önmaga legjobb barátja, nem kritizál másokat, és hatalmas, gyönyörű, pozitív kisugárzása van. A jó nőségnek semmi köze ahhoz, hogy izmos vagy kövér, szőke vagy vörös, esetleg nadrágot vagy szoknyát hord szívesebben. Egy jó nő egészséges, és belülről ragyog.
2013. jan. 23. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös, igazad van. Én is jó nő vagyok (nem én mondom, mások, illetve a reakciókból érzékelem) :D, pedig 164/60 és ráadásul kicsi a mellem. És mégis, egy csomó pasi kereng köröttem. És ez azóta van, mióta elfogadtam magamat és valaki előhozta az önbizalmamat.
2013. jan. 23. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:

így:

[link]

vagy így:

[link]

piercinget leszámítva..

2013. jan. 23. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Mint Adriana Lima
2013. jan. 24. 04:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább Kim Kardashian...
2013. jan. 24. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!