Szerintetek egy igényes, bombanő mennyit költ havonta a külsejére? (Sarka Kata, Horváth Éva, Hódi Pamela stb)
Szerintem 50-100e között, de lehet hogy többet is.
Celebeknek nagyobb az erre fordítható pénz mennyisége.
Hát ez olyan kérdés ami picit relatív..
Kezd összeadni..
Fodrász=festés&vágás havonta és ugyancsak havonta min. 4x beszárítás egy jó budapesti fodrászatban:
25.000 + 4x5.000 =45.000
Otthonra samponok,pakolások, olajok: havi 15.000 biztosan
Kozmetikus= artisztítás,kezelések havonta: 10.000+20.000 = 30.0000 minimum
Manikür&Pedikür = 20.000 minimum
Edzőtermi bérlet jobb helyre= 20.000 min.
Szolizás= 10.000 min.
Sminkcuccok = felsőkategóriás márkákkal (MAC sok celeb kedvence) számolva erre is kell havonta 30.000 áldozni hogy pótolni tudjuk azt ami elfogy..
Parfüm= 100 ml. 30-45.000
Eddig az én számításom alapján is 200.000-215.000 forint /havonta
Ruhák,cipők, kiegészítők, táskák = ..:)
De lehet igényesnek lenni ekkora költség nélkül is. Attól hogy valaki celeb/cölöp azt nem jelenti hogy mindig is igényes volt a külsejére. De aki a testéből él annak ez befektetés.
+ kimaradt.
Otthoni test és arcápolásra krémek olajak = min.40.000-50.000
Szóval 240.000- 265.000
3 vagyok
bocs a parfümöt 2 hónapra értettem
én kb 150-170 ezret költök a külsőmre :)
ebben minden benne van (kozmetikus,fodrász,masszőr,ruhák) szolárium otthon van :)
Azt nemtudom ők mennyit mert ők celebek és egyrészt gondolom reklmoznak márkákat szalonokat másrészt gondolom csillagászati árakba kerül a fél nap alatt elkészített műkörmük.
Egy nem-celeb, ámde nagyon igényes, igazi bombanő, sztem megússza 40-50 ezerből (kozmetika, körmös, fitness, sminkek, krémek stb...), de a ruhákat nem számítva, mert az a csillagos ég, és nagyon stílusfüggő. De ha egy visszafogottabb bombanőt veszünk, 100-200-ból megoldja, én ismerek ilyen csajt, aki ennyit költ kb, tele van Kors meg LV cuccokkal, mindene tökéletes. Szóval a celebek nála sztem többet költenek, azért.
De ismerek tökéletes bombanőt, aki H&Mből meg ilyenekből öltözködik, én egy csöppet sem mondanám igényesnek, ő biztos, h havonta nem költ el 50 ezernél többet a külsejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!