CSOKISZOLI. valóban jó olyan jó? Lent bövebben
normál bőrszínnel rendelkezem. április végére csokibarna szeretnék lenni,nagyon barna.. (most kezdek majd el szolizni február végétől28ika)heti 3x fogok menni első héten csak 5perc,u 1 hétig 10perc,és így növekszik..
tudom h káros..de ennyitől úgy gondolom nem lesz bajom.. de aza kérdésem igazán h milyen is a csokiszoli? mert abba fogok járni,de nem igazán tudom milyen... ja és ennyi idő alatt ugye barna leszek? u szintentartásként heti 1x megyek majd.
szerintem csokiszolikat hanyagold... szerintem ez a "csokicső" meg ezek hülyeségek... csak csúnya színed lesz tőle. én normál szoliba megyek és attól szép színem van :) az elején én is úgy csináltam h 2 naponta mentem, de szerintem csinálhatod úgy hogy először 6 perc aztán 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12. Én így csináltam és már 1 hét után látszott. Amúgy az első szolizás után ( 6 perc ) még ne várj csodát :D de 2 hét múlva már tuti minden ismerősöd megkérdezi majd h "te amúgy szolizol ?" :) én most heti egyszer megyek 12 percre szinten tartásként :)
21/F
Nem biztos, hogy bajod lesz belőle, ugyanis ez sztochasztikus hatás. Azaz, minél többször teszed ki magad a sugárzásnak, annál valószínűbb, hogy problémát okoz.
Most még nem fog, ha fiatal vagy, és egészséges... de később már igencsak gyenge lesz a bőröd ellenállása bárminemű UV sugárzással szemben. Hasonlíts össze egy öreg, ráncos indián öregasszonyt, és egy öreg tibeti szerzetest, aki alig van napon... utóbbinak sokkal szebb a bőre.
Kb erre számíthatsz majd. Ha olyan a genetikád.
Nem biztos, de lehet. Most nem lesz bajod tőle, ha csoki leszel, csak később LEHET.
(te arra gondolsz a "csak nem lehet bajommal", hogy van egy küszöbdózis, ami alatt nem okoz károsodást a szoli... nincs ilyen, minden besugárzás káros, csak a károsodás valószínűsége nő azzal, ha többször sugárzod be magad.)
Rokonom halálra napozta magát fiatal éveiben, erre most már nem bír a napon maradni 10 percnél tovább anélkül, hogy ne lenne rákvörös.
Egy férfiember minek jár szoliba?
Szerintem költözzetek ki inkább Afrikába és nem lesz ezzel baj...
honnét szeded h férfi?
amúgy meg én elmentem egyszer csokiszoliba..elotte kétszer voltam 6 percre rendes szoliba álósba...csoki szoli is állós volt..én használtam kréémet..ami felesleges..foleg amient en hazsnaltam..mer bekentem magam igaz kijottem 6 perc után paprika pirosan..de aztán elmult..meg coskibarna voltan rogton de csaka krem miatt..hazajottem lezuhanyoztam es elegge kiment. :D legkozelebb nemkenem be magam asszem...báár aza mottója h 6 perc és elmész csokibarnán :D nemtom...gondokkodom h coskiba járjak vagy simáába.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!