Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » CSOKISZOLI. valóban jó olyan...

CSOKISZOLI. valóban jó olyan jó? Lent bövebben

Figyelt kérdés

normál bőrszínnel rendelkezem. április végére csokibarna szeretnék lenni,nagyon barna.. (most kezdek majd el szolizni február végétől28ika)heti 3x fogok menni első héten csak 5perc,u 1 hétig 10perc,és így növekszik..

tudom h káros..de ennyitől úgy gondolom nem lesz bajom.. de aza kérdésem igazán h milyen is a csokiszoli? mert abba fogok járni,de nem igazán tudom milyen... ja és ennyi idő alatt ugye barna leszek? u szintentartásként heti 1x megyek majd.

2010. febr. 21. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Minek akarsz te csokibarna lenni?:O
2010. febr. 21. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

szerintem csokiszolikat hanyagold... szerintem ez a "csokicső" meg ezek hülyeségek... csak csúnya színed lesz tőle. én normál szoliba megyek és attól szép színem van :) az elején én is úgy csináltam h 2 naponta mentem, de szerintem csinálhatod úgy hogy először 6 perc aztán 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12. Én így csináltam és már 1 hét után látszott. Amúgy az első szolizás után ( 6 perc ) még ne várj csodát :D de 2 hét múlva már tuti minden ismerősöd megkérdezi majd h "te amúgy szolizol ?" :) én most heti egyszer megyek 12 percre szinten tartásként :)

21/F

2010. febr. 21. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:
ok.köszii.am azért akarok csokibarna lenni mert jólállna...:) csak félek h lesz vmi bajom:S ha kampányszerűen csak 3 hétig járok 2naponta,abbol lehet különösebb bajom?:S
2010. febr. 21. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
hát én is így mentem. tavaly is és idén is. nekem nincs semmi bajom. haverom is így jár és neki sincs semmi baja. dehát ez szerintem mindenkinél más :S
2010. febr. 21. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy bajod lesz belőle, ugyanis ez sztochasztikus hatás. Azaz, minél többször teszed ki magad a sugárzásnak, annál valószínűbb, hogy problémát okoz.

Most még nem fog, ha fiatal vagy, és egészséges... de később már igencsak gyenge lesz a bőröd ellenállása bárminemű UV sugárzással szemben. Hasonlíts össze egy öreg, ráncos indián öregasszonyt, és egy öreg tibeti szerzetest, aki alig van napon... utóbbinak sokkal szebb a bőre.

Kb erre számíthatsz majd. Ha olyan a genetikád.

Nem biztos, de lehet. Most nem lesz bajod tőle, ha csoki leszel, csak később LEHET.

(te arra gondolsz a "csak nem lehet bajommal", hogy van egy küszöbdózis, ami alatt nem okoz károsodást a szoli... nincs ilyen, minden besugárzás káros, csak a károsodás valószínűsége nő azzal, ha többször sugárzod be magad.)

Rokonom halálra napozta magát fiatal éveiben, erre most már nem bír a napon maradni 10 percnél tovább anélkül, hogy ne lenne rákvörös.

2010. febr. 22. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy férfiember minek jár szoliba?

Szerintem költözzetek ki inkább Afrikába és nem lesz ezzel baj...

2010. febr. 22. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:

honnét szeded h férfi?

amúgy meg én elmentem egyszer csokiszoliba..elotte kétszer voltam 6 percre rendes szoliba álósba...csoki szoli is állós volt..én használtam kréémet..ami felesleges..foleg amient en hazsnaltam..mer bekentem magam igaz kijottem 6 perc után paprika pirosan..de aztán elmult..meg coskibarna voltan rogton de csaka krem miatt..hazajottem lezuhanyoztam es elegge kiment. :D legkozelebb nemkenem be magam asszem...báár aza mottója h 6 perc és elmész csokibarnán :D nemtom...gondokkodom h coskiba járjak vagy simáába.. :D

2010. okt. 17. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!