Kontaklencse? Mennyibe kerül egy évre? érdemes megvenni? Amit egy évig használok azt éjszakára ki kell venni?
Figyelt kérdés
előre is köszi a válaszokat2010. febr. 21. 12:04
1/4 anonim válasza:
egy hónapra egy kontaktlecse 10ezer körül mozog..
2/4 anonim válasza:
hát.. nekem 3 hónapra volt 18.000 Ft (én havonta cserélgettem), 6 hónapra 36.000 Ft, de már nem tudjuk fizetni, szóval inkább vettünk egy szemüveget, ami tetszik, ez 21.000 Ft lett és több évre szól (ez csak egy olyan megoldás, hogy amíg meg nem tudom műtetni). Az éves lencsét is ki kell éjszakára venni, kell hagyni, hogy pihenjen a szemed, mert amikor a kontaktlencse benne van, akkor nem kap levegőt és az nagyon egészségtelen. Egy nap max 8-10 órát szabadna benne lenni az ilyen kontaktlencsének.
3/4 anonim válasza:
Hát nekem olyan van, ami 3 hónapra 10000 ft. Havonta kell cserélni, bár én tovább szoktam őket használni...akkor szoktam kidobni, amikor már kényelmetlen. Éjszakára jobb, ha kiveszed, és pihenteted a szemed, én pl 7végén otthon mindig szemüvegben vagyok. Egy-egy éjszakától azért nem lesz bajod, csak reggel kicsit kényelmetlen egy darabig.
Remélem segítettem:)
4/4 anonim válasza:
Nekem 20.000.- félévre és olyan, hogy ha hónap elején beteszem, akkor végig bent lehet és csak hónap végén kell kivenni, amikor újat bontok. Én azért 1-2 hetente mindig ki szoktam venni pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!