Fogamzasgatlo eltunteti a pattanasokat?
Figyelt kérdés
Nem ezert kezdtem el szedn. De hallottam, hogy valakinek eltuntette. Nagyon pattanasos az arco, hatam, szinte mar mindent probaltam, de semmi nem hasznal. Most jon a nyar, annyira kellemetlen az alapozot felkenni a nagymelegben. Volt akinek szebb lett az arca?2015. ápr. 20. 21:50
1/3 anonim válasza:
Én kifejezetten nem vettem észre ilyesmit - mondjuk az más kérdés, hogy extrém durván sosem voltam pattanásos, de azért néha, főleg nyáron azért hajlamos kipattogzani egy-két helyen a bőröm (de jól elszórva, nem nagy területen, nem túl sűrűn).... De nyilván minden foggátlónak más mellékhatásai lehetnek, és máshogy hatnak emberekre.
2/3 anonim válasza:
Van olyan ami segít eltüntetni, már amíg szeded... de ha abbahagyod rosszabb lesz mint előtte. Szóval nem ez a legjobb megoldás pattanásokra. Viszont ha neked sok pattanásod van akkor bőrgyógyász tud felírni arra való gyógyszert. Sotret és társai... az végleg eltünteti a pattanásokat.
3/3 anonim válasza:
Csak ha a hormonok miatt vagy pattanásos és olyat írnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!