Mikor nőttétek ki a pattanásokat?
én már 20 vagyok, de még mindig olyan a bőröm mint 15-16 éves koromban
nagyon utálom
mikor szedtem kb 1 évig fogamzásgátlót (18 voltam) akkor nem voltak, de mikor szakítottam a barátommal abbahagytam és újra zsíros-pattanásos az arcom :(
ti mikor nőttétek ezt ki?
és ti mit tennétek a helyemben?
27 vagyok, nem nőttem ki, pattanásos vagyok 9 éves korom óta. Viszont tudom az okát, a helytelen táplálkozás és szénsavas cukros üdítők. Én nem tudok erről leszokni szóval ez marad.
Ha fogamzásgátló segített neked akkor szedd továbbra is. Persze elmehetsz bőrgyógyászhoz is, ír fel mindenféle drága kencét, van akinek az is segít. Van akinek nem.
Nekem a fog.gátló mellett is olyan volt az arcom. Bár tudom, nekem az is volt a baj,hogy egyből nekikestem :/
Most 22 vagyok, itt-ott van még, de inkább csak mitteszerek és menzi előtt 1-2 jön, ami utána el is múlik. Tisztítom az arcom, és látom a javulást (néha)
még nem múlt el, 32/N.
Fogamzásgátlótól sem, kencéktől sem. Igaz, nem rémes, inkább a mitesszerek meg a zsírosodás a probléma.
Nálam egyértelműen a stressz miatt van, sokat idegeskedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!