Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 évesen lehet szőrteleníteni...

13 évesen lehet szőrteleníteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
A lábamon és kezemen nem zavar, azt később szeretném, de a hónaljamon iszonyatosan zavar, felemelni sem szeretem a kezem ha csak egy pólóban vagyok mert meglátszik és félek hogy a fiúk kiröhögnének. Nem tudom hogy lehet-e és hogy egyáltalán mivel? Gyanta v. szőrtelenítő krém? Mit ajánlotok?
2015. ápr. 20. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok, kedves harmadik válaszoló: Annyiban igazad van, hogy nem másoknak kell megfelelni, de azért lássuk be, esztétikusabb egy sima hónalj mondjuk egy ujjatlan felsőhöz. Ezt azért a többség így gondolja. Ez olyan, mint hogy nem veszel fel szőrös lábra nejlonharisnyát, mert egyszerűen ronda.
2015. ápr. 20. 22:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2015. ápr. 21. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
11 Egyetértenék, de akkor mindketten tévednénk. Te is csak azért gondolod így, mert így lettél nevelve. meg sem fordulna a fejedben a szőrtelenítés, ha nem beszélték volna tele a nők fejét azokkal, amiket te is írtál: "így esztétikusabb", "máshogy egyszerűen ronda". Nincs ezen mit ragozni.
2015. ápr. 21. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Nyilván a korszellem nagyban befolyásolja, hogy mit tartunk esztétikusnak, de én ebben spec semmi kivetni valót nem látok. Minden kornak megvoltak a maga szépségideáljai és az ezzel járó nyűgök, ami azt illeti a szőrtelenítés még egy egészen light-os dolog. Most képzeld el, milyen lehetett a 18. században a hatalmas abroncsos szoknyákkal, amiben alig lehet közlekedni, meg a a rizsporos parókák, ami alatt bepállott, betetvesedett a fej, nem is beszélve a fűzőkről. Amúgy meg valld be, hogy szerinted is szebb egy sima láb vagy hónalj.

A kérdéshez: Neked kell kitapasztalnod, hogy mi a legjobb módszer. A borotva nem rossz (NEM erősödik tőle a szőr, ez egy tévhit, amit ideje lenne elfelejteni), de nem valami tartós. A krémet én nem ajánlom. Rengeteg vegyszer van benne, amit nem biztos, hogy olyan jó, ha magadra kensz. Nekem az epilátor betépte a szőrt és begyulladt tőle a tüsző, de pl a barátnőimnél ilyen probléma sose volt. A gyanta jó, olyan tartós mint az epilátor, de kevésbé fáj és gyorsabb, viszont meg kell várni, amíg elég hosszú lesz a szőr, plusz annyira nem egyszerű (nekem) feltépni.

2015. ápr. 21. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
#14 Ne kóstolgass. Nem fogok bevallani semmit, amiben nem hiszek.
2015. ápr. 21. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem kóstolgatok. Felőlem úgy jársz, ahogy akarsz, ha nem tetszik, majd elfordulok. Csak kicsit ideges leszek attól, ha valaki nálam jobban akarja tudni, hogy nekem mi miért tetszik (vagy éppen mi a jó.)
2015. ápr. 22. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Akkor egyetértünk.
2015. ápr. 22. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!