13 évesen lehet szőrteleníteni? (többi lent)
Nyilván a korszellem nagyban befolyásolja, hogy mit tartunk esztétikusnak, de én ebben spec semmi kivetni valót nem látok. Minden kornak megvoltak a maga szépségideáljai és az ezzel járó nyűgök, ami azt illeti a szőrtelenítés még egy egészen light-os dolog. Most képzeld el, milyen lehetett a 18. században a hatalmas abroncsos szoknyákkal, amiben alig lehet közlekedni, meg a a rizsporos parókák, ami alatt bepállott, betetvesedett a fej, nem is beszélve a fűzőkről. Amúgy meg valld be, hogy szerinted is szebb egy sima láb vagy hónalj.
A kérdéshez: Neked kell kitapasztalnod, hogy mi a legjobb módszer. A borotva nem rossz (NEM erősödik tőle a szőr, ez egy tévhit, amit ideje lenne elfelejteni), de nem valami tartós. A krémet én nem ajánlom. Rengeteg vegyszer van benne, amit nem biztos, hogy olyan jó, ha magadra kensz. Nekem az epilátor betépte a szőrt és begyulladt tőle a tüsző, de pl a barátnőimnél ilyen probléma sose volt. A gyanta jó, olyan tartós mint az epilátor, de kevésbé fáj és gyorsabb, viszont meg kell várni, amíg elég hosszú lesz a szőr, plusz annyira nem egyszerű (nekem) feltépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!