13 évesen lehet szőrteleníteni? (többi lent)
Lehet nyugodtan bármikor, amint elkezd szőrödödni valaki. Hónaljra a legjobb szerintem a borotva (kb 10 éve borotválom minden nap, és nem erősödött).
A gyanta és epillátor hónaljon nagyon fog fájni eleinte, ha azt választod.
akkor kezdesz szőrteleníteni, amikor szükségesnek érzed, nehogy már ne legyél komfortosan a testedben emiatt.. :)
én borotválom, gyorsan megvan, bár gyakran kell csinálnom. kb annyi idős voltam, mint te, amikor először elkezdtem.
Ez olyan szomorú. Tényleg szívem szakad meg. Tizenhárom éves csöppségeket ennyire agymostak, "iszonyatosan zavar, felemelni sem szeretem a kezem,..., félek hogy a fiúk kiröhögnének" - emberek, ez iszonyatos. Belegondolt ebbe rajtam kívül bárki is?
Kérdező. Kérdező, a szőr nem valami csúnya, rossz dolog. Mindenkin van. Természetes. Nem leszel szarabb ember, csúnyább, butább, igénytelenebb(!) tőle. A fejedbe tuszkolták ezt, hogy a nő akkor jó nő, ha szőrtelen és ne legyen már majom vagy "férfias", holott ez csak egy igazságtalan kettős mérce (fiúknak szabad, lányoknak nem - érzed az igazságtalanságot?).
Nyilván szőrteleníthetsz. Azt teszel, amit csak szeretnél a testeddel. Engem az ok zavar. Te nem azért akarsz szőrteleníteni, mert magadnak jobban tetszel, kényelmesebben érzed magad a bőrödben - te mások miatt teszed ezt az egészet... és ez tényleg, Tényleg szomorú.
A kérdésre válaszolva a szőrtelenítő krém a legfájdalommentesebb.
Én a borotvát, vagy az epilátort javaslom. Az epilátornál arra kell csak figyelni, hogy rövidek legyenek a szőrszálak, úgy alig érezni, és nagyon hamar megvan.
Nyáron az epilátort 5-6 naponta javasolt használni. Én legalábbis úgy szoktam, és akkor mindig szép tiszta.
1,5 hónap csak a reklámokban létezik! :D
Az alatt akár 1,5 centit is nő a szőr. Mert hiába gyökerestől tépi ki, de azért nincs az a gyökér olyan messze a bőrfelszíntől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!