Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 évesen lehet szőrteleníteni...

13 évesen lehet szőrteleníteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
A lábamon és kezemen nem zavar, azt később szeretném, de a hónaljamon iszonyatosan zavar, felemelni sem szeretem a kezem ha csak egy pólóban vagyok mert meglátszik és félek hogy a fiúk kiröhögnének. Nem tudom hogy lehet-e és hogy egyáltalán mivel? Gyanta v. szőrtelenítő krém? Mit ajánlotok?
2015. ápr. 20. 18:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Lehet nyugodtan bármikor, amint elkezd szőrödödni valaki. Hónaljra a legjobb szerintem a borotva (kb 10 éve borotválom minden nap, és nem erősödött).

A gyanta és epillátor hónaljon nagyon fog fájni eleinte, ha azt választod.

2015. ápr. 20. 18:45
 2/17 anonim ***** válasza:

akkor kezdesz szőrteleníteni, amikor szükségesnek érzed, nehogy már ne legyél komfortosan a testedben emiatt.. :)

én borotválom, gyorsan megvan, bár gyakran kell csinálnom. kb annyi idős voltam, mint te, amikor először elkezdtem.

2015. ápr. 20. 19:06
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Ez olyan szomorú. Tényleg szívem szakad meg. Tizenhárom éves csöppségeket ennyire agymostak, "iszonyatosan zavar, felemelni sem szeretem a kezem,..., félek hogy a fiúk kiröhögnének" - emberek, ez iszonyatos. Belegondolt ebbe rajtam kívül bárki is?

Kérdező. Kérdező, a szőr nem valami csúnya, rossz dolog. Mindenkin van. Természetes. Nem leszel szarabb ember, csúnyább, butább, igénytelenebb(!) tőle. A fejedbe tuszkolták ezt, hogy a nő akkor jó nő, ha szőrtelen és ne legyen már majom vagy "férfias", holott ez csak egy igazságtalan kettős mérce (fiúknak szabad, lányoknak nem - érzed az igazságtalanságot?).

Nyilván szőrteleníthetsz. Azt teszel, amit csak szeretnél a testeddel. Engem az ok zavar. Te nem azért akarsz szőrteleníteni, mert magadnak jobban tetszel, kényelmesebben érzed magad a bőrödben - te mások miatt teszed ezt az egészet... és ez tényleg, Tényleg szomorú.

A kérdésre válaszolva a szőrtelenítő krém a legfájdalommentesebb.

2015. ápr. 20. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor lehet... én 10 évesen kezdtem kb mert már akkor is full szőrös voltam. Borotvát használj, az a legegyszerűbb, legolcsóbb. A krém általában nem szedi le a szőrt és káros is. A gyanta meg fáj és ha vékony a bőröd akkor azt is simán letépi...
2015. ápr. 20. 19:18
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Ne használj borotvát! Lehet kapni minden nagyobb áruházban nagyon jó elektromos női epiláló (szőrtelenítő) gépet, ami tövestől csipkedi ki a szőrzetet, és így akár 1,5 hónapig is szép sima lesz a bőröd!
2015. ápr. 20. 20:07
 6/17 anonim ***** válasza:
12 éves korom óta szörtelenitek , krémmel borotvával és gyantával is csináltam :DD lábam és hónaljam egyaránt:) de ha engedi a pénzkeretetek akkor szerezz be villanófényes gépeket ami akár 6honapos szörtelenitést végez:D persze nem egy kezelés után:D én azzal csinálom és ritkul:) ipl 4000 remington;) 13l
2015. ápr. 20. 20:09
 7/17 anonim ***** válasza:

Én a borotvát, vagy az epilátort javaslom. Az epilátornál arra kell csak figyelni, hogy rövidek legyenek a szőrszálak, úgy alig érezni, és nagyon hamar megvan.

Nyáron az epilátort 5-6 naponta javasolt használni. Én legalábbis úgy szoktam, és akkor mindig szép tiszta.

2015. ápr. 20. 20:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

1,5 hónap csak a reklámokban létezik! :D

Az alatt akár 1,5 centit is nő a szőr. Mert hiába gyökerestől tépi ki, de azért nincs az a gyökér olyan messze a bőrfelszíntől.

2015. ápr. 20. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a 2-3 milliméteres szőröket még nem szedi ki az epilátor, és minden egyes szőrszál más növekedési fázisban van.
2015. ápr. 20. 20:14
 10/17 anonim ***** válasza:
11 eves korom vegen borotvaltam a honaljamat eloszor, azota folyamatosan. Nyugodtan csinald :);):D
2015. ápr. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!