A géllaknak mik a hatásai a, van negatív hatása? Attól is ugyanúgy kiszárad a körmöm és papírvékony lesz, mint a műkörömtől?
Kiszárad????
Ez új, ilyet még nem hallottam.
A géllakktól semmi baja nem lesz a körmödnek, nem szárad ki, nem fullad, nem vékonyodik (feltéve ha szakemberhez mész, és nem reszelőbajnokhoz).
(Körmös vagyok)
A géllakk nem teszi tönkre a körmödet, ha megfelelően használják és képzett szakember végzi. Már van olyan előkészítő folyadék is, amihez nem kell megreszelni a köröm felszínét sem. Az a neve, hogy No Buffer Scrub. Kérd meg a körmösöd, hogy ezzel készítse elő a körmödet a géllakkozáshoz.
Egyébként csak akkor vékonyodik el a köröm, ha túlreszelik, nekem műkörmöm és géllakkom van vegyesen, mikor milyen kedvem van alapon lassan már 8 éve. Semmi baja a természetes körmömnek, pedig nem tartottam szünetet és gyakran cserélgetem, hogy mindig szép körmöm legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!