Az a helyzet hogy csináltam ma egy lily tesztet reggeli vízeletből és negatív! Nem tudom mi lehet de a petefészkem úgyanugy szurkál és a melleim is érzékenyek de már nem annyira! Akkor most mi van?
Itt a 2 nappal ezelőtti kérdésem!Nagyon félek! Mi lehet ez vagy mitől van?
4 hetes vagyok voltam dokinál írt fel utrogestant plussz szedem az elevitet már 3 napja!!!ma fürdés előtt ahogy mentem wc-re barnás bordós volt a bugyimon megfürödtem vettem be 2 szem nagneb 6-ot és lepihentem!Kikellett mennem egy fél óra múlva megint és amikor pisilek semmi nincs a wc-ben csak ha megtörlöm magam!Most egy fél perce megint voltam és amikor megtöröltem magam most nem volt semmi!!Nagyon félek holnap első utam a doki de addig is volt már így valaki?És megmaradt a baba?Nagyon várva várt baba!!!!!!Ja és semmi görcs vagy hasfájás!Kérlek segítsetek!
Az ilyen akkor fordulhat elő, ha megtermékenyült ugyan a petesejt, de nem tapadt meg. Sajnálom. Van rá egy pici esély, hogy mégsem tévedés, de ha a vérben ott lesz a hcg, a doki úgyis újra megvizsgál. Mivel az előző vizsgálat óta eltelt már egy kis idő, ha baba van, akkor látszódni is fog.
Tudom, nehéz ez, de hamarosan kiderül. Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!