Miért van az, hogy valaki sovány lesz valaki dagadt?
Ezt ugy értem , hogy van aki nem eszik sokat és édeségeket se (mint én, de anyukámra hasonlitok lés ő is duci)
Tehát van ki tényleg nagyon szép és kisuját se mozditja van ki olyan csúnyán születik! Félek , hogy nem lesz férjem meg barátom! Nem vagyok nagyon dagadt! 170cm és 78 kg! De volt már ré példa , hogy elmentek melletem biciglisek és : hah ezt hivják 600 tonnásnak! ez rosszul esik! Tudom van ki az ilyen nőket szereti! De az éneseteim az izmoos pasik! Sosem lesz nekem ilyen pasim! :S
ezen az oldalon is a kifogásokat gyűjtöd, ne hasonlítsd már magad egy félkarú emberhez :D
semmi közöd hozzá.neki az a normális, hogy fél karja van, engem nem érdekelne, ha fél karom lenne számomra az lenne a normális, ha úgy nőttem fel azt szoktam meg.nem érted, hogy ez nem igazságtalanság kérdése?az emberek körülötted akik eldöntik mit tartanak szépnek és mit nem, hogy ez téged ennyire zavar, hogy téged nem tartanak szépnek az meg a te hibád,ilyen egyszerű :D és, ha ennyire zavar igazán tehetnél ellene, hogy ne legyen neked rossz :) csak ráakarod fogni valamire a lustaságod :) könnyebb másokat hibáztatni igaz?így tényleg sosem lesz pasid ezzel a gondolkodással :D
Képzeld nem vagyok lusta!!! Járok edzőterembe! Odafigyelek az ételekre amiket megeszek!
Nem vagyok lusta! Csak vannak megmagyarázhatatlan dolgok számomra és én ezt igazságtalannak tartom , hogy valaki egy végtaggal kevesebbel születik és hidd el szerintem neki ez nem normális csak elfogadja! A másik: soha életembe nem ettem sokat, azt , hogy anyum génjeit örököltem nem kifogás! A családomban szinte mindenki ilyen kivéve az apukám! Ő mindig is sovány volt! Anyukám testvérének van 3 lánya és mind duci! Anyukám anyukája duci, és anyukám is és én is ez örököltem! Tudom tehetek elenne de van kinek tényleg nem kell érte tenni mert megkapja azt a testet! Nem kell mindig az ember torkának nekiesni! Kiforgatjátok az ember szavait és élvezitek , hogy le szólhattok!Ez nem szép! Persze nekem is megvan az ideálom, de tudok lejebb adni! Minden pasi egy nagyon szép nőről álmodik addig míg meg nem találja a szerelmet, és lehet , hogy egy ducibb nővel jön majd össze , és őt fogja a szépnek tartani , de őneki közben meglehet az ideálja!!!
Üdv: Én!
"Tudom tehetek elenne de van kinek tényleg nem kell érte tenni mert megkapja azt a testet!"=> Na ez az...
Ezt már én is meg akartam kérdezni pár embertől, mert nem egy olyan csajt ismerek, aki soha életében nem sportolt semmit, azt eszik, amihez éppen kedve van, és mégis olyan teste van, hogy mások megirigyelnék.
És aki 5-10 kilóval több nála, azt le "dagadt disznózza", aki ennyivel kevesebb, az meg neki "anorexiás".
Na akkor az ilyen mi jogon minősít másokat?
NEM az ő érdeme, hogy úgy néz ki, ahogy.
A másik, úgy bírom, mikor a sok vékony p*csa nyivákol, hogy "NEM vagyok anorexiás, ilyen az ALKATOM", és ne bántsák, mert nem tehet róla, akkor ha valaki alkatilag nagyobb darab (azaz: nem lóg rajta a háj, csak nagyobb a térfogata, mert ILYEN ALKAT), azt mért kell ledagadtozni?
(Nem vagyok kövér, de van rajtam fölösleg, tudnék tenni ellene biztos, de akkor se lennék soha "szép vékony" [ez a 2 szó itt sokaknak mért jár mindig együtt?], nem lenne 60-as derekam, meg 90-es csípőm, mert alkatilag nem így vagyok összerakva, csak ezt sokan fel sem tudják fogni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!