Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valaki...

Miért van az, hogy valaki sovány lesz valaki dagadt?

Figyelt kérdés

Ezt ugy értem , hogy van aki nem eszik sokat és édeségeket se (mint én, de anyukámra hasonlitok lés ő is duci)

Tehát van ki tényleg nagyon szép és kisuját se mozditja van ki olyan csúnyán születik! Félek , hogy nem lesz férjem meg barátom! Nem vagyok nagyon dagadt! 170cm és 78 kg! De volt már ré példa , hogy elmentek melletem biciglisek és : hah ezt hivják 600 tonnásnak! ez rosszul esik! Tudom van ki az ilyen nőket szereti! De az éneseteim az izmoos pasik! Sosem lesz nekem ilyen pasim! :S

2010. febr. 21. 04:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Akkor fogyjál le, és ne kifogásokat keress, hogy anyukádra hasonlítasz.....
2010. febr. 21. 04:49
 2/25 anonim ***** válasza:
88%

Téged se érdekel a pasi hogyha nem izmos, hát akkor mért csodálkozol, ha őket is csak az érdekli, amit látnak?

Vegyél a szexboltban egy műanyag pasit jó nagy izmokkal, van rajta minden ami neked kell.

2010. febr. 21. 05:07
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem ez nem igaz! én azt mondtam , hogy az esetem!!!! És utálom az ilyan embereket mint ti!!! én csak kérdeztem valamit! de akkor vegyün egy sovány esetet aki úgy született , hohgy kancsal! ennyi! gondolj bele , hog yígy születsz és én azt mondanám , hogy vegyéál pótszemet! nincs nektek lelketek! b-nkók vagytok!!! köszönöm a kedves komenteket!!!
2010. febr. 21. 05:50
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

hány éves vagy és merre laksz?

2010. febr. 21. 07:46
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
szerintem is próbálj meg lefogyni,ha zavar,hogy mindenki beszól... tényleg bunkók, akik cikiznek a súlyod miatt, de biztosan tehetsz ellene..és tényleg nem bántásból mondom, csak engem is úgy nevelt az anyukám,hogy ne legyenek olyan elvárásaim, amiket én nem tudok nyújtani a pasinak!én is szeretem az izmos, helyes, stb. fiúkat, de arra is gondolni kell,hogy meg is kell tartani a kapcsolatot!mindenkinek ők tetszenek, nem csak nekünk! és mi mit tudunk nyújtani nekik??én például nem tudok nagy melleket, meg ilyesmi, úgyhogy én sem várhatom el a barátomtól ,hogy egy adonisz legyen. remélem, érted,mire gondolok...
2010. febr. 21. 07:47
 6/25 A kérdező kommentje:
Persze értem! Énis azt mondtam , hogy az estem! de itt nem ezen van a hnagsuly igazából! rossz példát hoztam fel! vegyük akkor azokat aki tényleg nem tehetnek arról , hogy nincs kezük, vagy ilyesmi! miért történik ez? van ki tökéletes van kinek nincs egy keze! miért vannak kivételek? jó persze nem lehet mindenki tökéletes csak gondoljatok bele!
2010. febr. 21. 10:25
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre a válasz a genetika!
2010. febr. 21. 10:32
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Kitartó munkával (testedzés) és egészséges étkezéssel sikerülthet neked is
2010. febr. 21. 10:36
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
mert azoknak az a feladatuk, hogy valakit (mondjuk az egyik családjukat) megtanítsák valamire..pl. az apjuk csúfolta a betegeket, mikor fiatalabb volt, mert nem gondolta, hogy vele is megtörténhet, hogy akit a legjobban szeret, ugyanilyen csúfolódoknak lesz kitéve (és biztos megbánja,hogy régen cikizte azokat,akik-bár nem tehettek róla-, valami bajuk volt).hát, igazsságtalan,hogy másokon keresztül kell ezeket megtanulnunk, de ez van..
2010. febr. 21. 11:08
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok: legalábbis szerintem. hogyha meg azt vesszük, lehet,hogy volt előző életünk, hiszen bizonyítani nem tudjuk se azt,hogy volt, se azt,hogy nem volt, szóval, ha úgy vesszük, hogy volt, és mondjuk MI voltunk azok, akik mindenkit csúfoltunk, akkor a mostani életünkben kell átéreznünk ugyanazt a rosszat,amit mi okoztunk másoknak..

persze ez csak az én véleményem:)

2010. febr. 21. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!