Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy valaki...

Miért van az, hogy valaki sovány lesz valaki dagadt?

Figyelt kérdés

Ezt ugy értem , hogy van aki nem eszik sokat és édeségeket se (mint én, de anyukámra hasonlitok lés ő is duci)

Tehát van ki tényleg nagyon szép és kisuját se mozditja van ki olyan csúnyán születik! Félek , hogy nem lesz férjem meg barátom! Nem vagyok nagyon dagadt! 170cm és 78 kg! De volt már ré példa , hogy elmentek melletem biciglisek és : hah ezt hivják 600 tonnásnak! ez rosszul esik! Tudom van ki az ilyen nőket szereti! De az éneseteim az izmoos pasik! Sosem lesz nekem ilyen pasim! :S

2010. febr. 21. 04:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem azért nem lesz barátod, mert dagadt vagy, hanem mert nem vagy hajlandó belátni, hogy ha odafigyelnél és próbálkoznál, akkor fogyhatnál. Ráadásul egy hisztériás p.icsa vagy.

Egy 17 éves, 168 centis lány, akinek a szülei is ducik, de 77 kilóról lefogyott 62-re.

2010. febr. 21. 11:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok és nem tartom magam bunkónak, de persze könnyebb neked ezt mondani, mint elfogadni az igazságot. Sosem bántanék senkit a testsúlya miatt, mert voltam már én is kicsit ducibb, de vettem a fáradságot és lefogytam. Te viszont mindenféle kifogásokat keresel és sajnáltatod magad, hogy ilyennek születtél. Igen is képes lennél rá te is, hogy szép vékony legyél vagy épp amilyen akarsz lenni. Tudom igazságtalan, hogy sok szép gyönyörű nő van aki még csak nem is tesz érte semmit, de ettől függetlenül te tehetnél magadért!!! Ja és ezeken nem megsértődni kell hanem elgondolkozni rajta. Helyetted senki nem oldja meg a problémáid.
2010. febr. 21. 16:32
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem te tipikusan az vagy, aki sír meg hisztizik, hogy cikizik, de nem tesz semmit, hogy jobban nézzen ki. Mert ha sportolnál, és odafigyelnél magadra, akkor fogyhatnál, mert 170 centihez 78 kiló igenis sok! Tudod mennyinek kéne lenned? 62-64nek körülbelül. Úgyhogy ne fogd arra, hogy anyukádra hasonlítasz, hanem fogyjál le, akkor majd nem cikiznek, és találsz jó pasit.
2010. febr. 21. 17:31
 14/25 A kérdező kommentje:
Félreértitek! Nem sajnáltatom magam csak felhoztam egy példát! De most ne ezen lovagoljatok! Az a lényeg , hogy akkor valaki miért születik félkezünek? na az ellen nem tudd tenni! Tudom ez a genetika de akkor is!!!
2010. febr. 21. 21:32
 15/25 sulfur ***** válasza:
100%

Hát, csak ennyi: genetika. Meg egy kis határozatlansági elvből eredő véletlen. Nincs rá ésszerű magyarázat.

Én pl napi 25-30 deka csokit eszem évek óta. 180 cm, 75 kiló. Ilyen géneket örököltem. Meg irtózat rossz szemeket. Ez van, ezt kell szeretni. Többen írták, hogy fogyj le. Végül is nem szükséges. Van, aknek ez tetszik.

2010. febr. 23. 22:23
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
szerinted a soványság = a szépséggel? képzeld el, hogy nagyon is vékonyan születtem vékony testalkatom van és ez magában egy nagy 0 :) ha sportolsz is mellette akkor leszel igazán szép formás.mindenért megkell dolgozni valamennyire ami jó :D még van, hogy a rosszért is.basszus, ha zavar ne itt rinyálj, hanem menj el zsírleszívásra, ha nem akarsz mozogni :D igazságtalannak tartod, hogy kövérnek születtél? és azt nem tartod igazságtalannak, hogy több ezer ember hal meg nap mint nap? egy félkarú ember és közted az a különbség, hogy te tudsz ellene tenni a félkarú embernek meg nem lehet meg újra a saját karja a jelenlegi technológiával.nehogy már ennyire lusta legyél.igazságtalan? tegyél ellene, hogy igazságos legyen :D fuss, kocogj, sportolj és leszel olyan mint azok akiket te "szépnek" találsz.ha a mozgástól leszel vékony neked az igazságtalanság?
2010. febr. 24. 23:12
 17/25 A kérdező kommentje:
Istenem! Ba-szus!szálljatok már le erről! és mint mondtam , hogy hagyjuk ezt a dagadt,nem dagadt témát! hanem vegyük azokat aki nem tehet elenne semmit! igazságtalan a világ! nem velem szemben hanem azokkal szemben akik nem tudnak ellene mit tenni!
2010. febr. 24. 23:40
 18/25 anonim ***** válasza:
de olyan nincs, hogy nem lehet ellene tenni ez a baj ezzel a feltétellel :D
2010. febr. 26. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:
a világ azok ellen igazságtalan akik elhitetik magukkal :)
2010. febr. 26. 17:59
 20/25 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz! én nem hitetem el magammal! És ha Te így állsz hozzá akkor biztos örülnél ha egy kezed/lábad lenne!
2010. febr. 26. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!