Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek izmos vagy a...

Fiúk szerintetek izmos vagy a vékony comb a szép egy lányon?

Figyelt kérdés

most sikeresen lefogytam 6 kilót és kezdek guggolásokat csinálni egy nap 250 kitörést és guggolást /ez igy egybe/ és 500-550 fenék gyakorlatot végzek /pár hete kezdtem/

és attól félek hogy nagyon megcombosodok. viszont a guggolás nagyon jó feneket csinál. ugye azért fogytam le mert nem tetszett magamon hogy összeért a combom de nem az izom miatt. és most a guggolásoktól szerintetek fiúk csúnya ha összeér a comb?

melyik a szebb?:

IZMOS ÉS ÖSSZEÉR: [link]

vagy pedig

VÉKONY ÉS NEM ÉR ÖSSZE: [link]

És hogy lehet ilyen feneket csinálni úgy hogy nem combosodok meg?ilyen kiemelkedőt: [link]

[link]

szóval hogy lehet olyan feneket csinálni mint amilyen Jen Selternek van

köszönööm

2015. ápr. 18. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Első az undorító.

Vékony comb sokkal szebb mint az első.

2015. ápr. 18. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
izmos
2015. ápr. 18. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Vékony. De ki nem szarja le a nő alakját, nem arra izgulok. Legyen magas és vékony, vagy teltkarcsú max., ami megfog, az a nőiessége és természetessége.
2015. ápr. 18. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Vékony, mindenféleképpen. (ami nem ér össze nálam előny :) )

Most lehet sokan meg fognak köpködni, de nekem az a fenék sem tetszik. Nem természetes. Nekem egy kicsit nagynak számít. Szerintem hülyén néz ki. Fura.

2015. ápr. 19. 23:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat

Igazabol elkene fogadnom magam de nehez a serelmek miatt

Es ugy hogy mondtatok a vekonyat, izmosat, kisebb seggeg igy azert megnyugodtam hogy vegulis nem az szamit. Ha egx lany kedves es szep arca van de nincs bomba alakja attol meg tud szep lenni

2015. ápr. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!