Fiúk szerintetek izmos vagy a vékony comb a szép egy lányon?
most sikeresen lefogytam 6 kilót és kezdek guggolásokat csinálni egy nap 250 kitörést és guggolást /ez igy egybe/ és 500-550 fenék gyakorlatot végzek /pár hete kezdtem/
és attól félek hogy nagyon megcombosodok. viszont a guggolás nagyon jó feneket csinál. ugye azért fogytam le mert nem tetszett magamon hogy összeért a combom de nem az izom miatt. és most a guggolásoktól szerintetek fiúk csúnya ha összeér a comb?
melyik a szebb?:
IZMOS ÉS ÖSSZEÉR: [link]
vagy pedig
VÉKONY ÉS NEM ÉR ÖSSZE: [link]
És hogy lehet ilyen feneket csinálni úgy hogy nem combosodok meg?ilyen kiemelkedőt: [link]
szóval hogy lehet olyan feneket csinálni mint amilyen Jen Selternek van
köszönööm
Első az undorító.
Vékony comb sokkal szebb mint az első.
Vékony, mindenféleképpen. (ami nem ér össze nálam előny :) )
Most lehet sokan meg fognak köpködni, de nekem az a fenék sem tetszik. Nem természetes. Nekem egy kicsit nagynak számít. Szerintem hülyén néz ki. Fura.
Koszonom szepen a valaszokat
Igazabol elkene fogadnom magam de nehez a serelmek miatt
Es ugy hogy mondtatok a vekonyat, izmosat, kisebb seggeg igy azert megnyugodtam hogy vegulis nem az szamit. Ha egx lany kedves es szep arca van de nincs bomba alakja attol meg tud szep lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!