Az ismerőseim azt mondják dagadt és csúnya vagyok, mit tegyek?
igen ez én vagyok :) itt az askom és innen jobban tudhatjátok hogy milyen vagyok
Istenem, és én még energiát fektettem abba, hogy normális választ írjak.. kár volt.
Van barátod, minden képeden 50+ like, a kommentekben "barinők" nyáladzása, mit akarsz?
Nem vagy te önbizalom hiányos, sőt.
Egy önbizalom hiányos lány biztosan felrak magáról képet melltartóban/bugyiban. Hagyjuk már.
Te nem tanácsot akarsz, te csak egy kis egónövelésre vágysz, esetleg egykét privát üzenetre itt, gyakorin. Elég szánalmas, de a te dolgod.
További szép életet!
az fürdőruha
és nem a barátnőim mert ha azok lennének nem csak egy évbe egyszer véletlen futnánk össze . és ha beleolvasnál az askomba látnád hogy mi a szitu
nem akarom hogy fényezzenek csupán véleményt kértem .. 4 hónapja elköltöztem onnan ahol eddig laktam és senki nem írt és senki nem keresett
és senki sem jött be akkor sem amikor a kórházba voltam
Beleolvastam az ask-odba...
A probléma belül van én úgy látom.
Gyógyszer túladagolás, vagdosás, cigi stb.
Nem értem mire jó ez az önpusztítás ?!
Erősebbnek kellene lenned lelkileg és szellemileg.
Hidd el van akinek sokkal szarabb az élete mint neked.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!