Szerintetek, én nagyon "antihelyes" fiú vagyok?
Figyelt kérdés
Írjátok le privátban a lakhelyeteket, és küldöm a képet.2013. nov. 7. 20:52
1/2 anonim válasza:
Értelmes kérdés és ne csodálkozz,ha nem jön válasz.:)
Egyébként ne foglalkozz mások véleményével csak éld az életed ahogy jónak látod egy valaki jönni fog,akinek te kellesz azért amilyen vagy. És ne ilyen tini p icsákra gondolj,akiknek a külső a legfontosabb :)
2/2 anonim válasza:
1: kép nlkül kicsit nehéz ( én pl hollandiában lakok)
2: n megértem h csajozni akarsz de nem nagyon a külsö számit a csajoknál ( én tudom én is az vagyok ;) ) hanem h önmagadata adod e meg az h ne legyél tul felszines ha pedig teccik egy lány de nem tudod h hogyan meg mit akkor vedd észre h mi a baja minek örülne figyeld meg a viselkedését utána pedig ő is észre vesz majd téged de a fiuk kezdeményeznek szoval ha nincs tul sok önbizlmad kor szedd össze magadat :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!