Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdésnek jó ez a...

Szerintetek kezdésnek jó ez a készlet? (Zselés köröm)

Figyelt kérdés

[link]

Végre lehetőségem van elvégezni egy tanfolyamot ami már régi vágyam, de előtte mindenképpen kell szereznem egy kezdőkészletet. Szerintetek ez jó lenne tanulásra? Meddig lenne elég mindenből ez a kis kiszerelés?

Azt tudom hogy anyagilag megéri mert összeraktam ezt a csomagot a webshopon és közel 20.000 Ft-ra jött ki.

Esetleg másik márkát válasszak inkább? (perfect, pearl, moyra, classic, 2mb)

2015. ápr. 12. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Tanfolyamon kaptok kezdőkészletet, amivel tanultok. Azt vedd meg, ami oda kell, ne mást. Inkább gyűjts csiszológépre, mert kelleni fog.
2015. ápr. 12. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajna nem kapunk. Ezért is írtam hogy be kell szereznem. A csiszológép árától előre félek. 😊
2015. ápr. 12. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor keress másik sulit...ahol nincs indulókészlet, ott tudást se kapsz a pénzedért.
2015. ápr. 12. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A CN nagyon jó minőségű, én is azzal dolgozom, nem bánod meg, ha megveszed. De egyetértek az előttem szólóval. Nem jó sulit választottál. Én annak idején a sulit is a CN-nél végeztem el és nagyon jó volt. Rengeteget kellett tanulni, de az oktatás színvonala olyan, amilyen elvárható. Merem ajánlani a képzésüket neked is.
2015. ápr. 16. 15:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Megrendeltem és nem bántam meg. Ki fogok próbálni még mást is, de elégedett vagyok vele. :)
2015. ápr. 22. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!