Szerintetek kezdésnek jó ez a készlet? (Zselés köröm)
Figyelt kérdés
Végre lehetőségem van elvégezni egy tanfolyamot ami már régi vágyam, de előtte mindenképpen kell szereznem egy kezdőkészletet. Szerintetek ez jó lenne tanulásra? Meddig lenne elég mindenből ez a kis kiszerelés?
Azt tudom hogy anyagilag megéri mert összeraktam ezt a csomagot a webshopon és közel 20.000 Ft-ra jött ki.
Esetleg másik márkát válasszak inkább? (perfect, pearl, moyra, classic, 2mb)
2015. ápr. 12. 16:05
1/5 anonim válasza:
Tanfolyamon kaptok kezdőkészletet, amivel tanultok. Azt vedd meg, ami oda kell, ne mást. Inkább gyűjts csiszológépre, mert kelleni fog.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajna nem kapunk. Ezért is írtam hogy be kell szereznem. A csiszológép árától előre félek. 😊
2015. ápr. 12. 17:02
3/5 anonim válasza:
Akkor keress másik sulit...ahol nincs indulókészlet, ott tudást se kapsz a pénzedért.
4/5 anonim válasza:
A CN nagyon jó minőségű, én is azzal dolgozom, nem bánod meg, ha megveszed. De egyetértek az előttem szólóval. Nem jó sulit választottál. Én annak idején a sulit is a CN-nél végeztem el és nagyon jó volt. Rengeteget kellett tanulni, de az oktatás színvonala olyan, amilyen elvárható. Merem ajánlani a képzésüket neked is.
5/5 A kérdező kommentje:
Megrendeltem és nem bántam meg. Ki fogok próbálni még mást is, de elégedett vagyok vele. :)
2015. ápr. 22. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!