Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Saját körömlakozott köröm...

Saját körömlakozott köröm fölé lehet fényzselét tenni?

Figyelt kérdés
Megtapad? Nem szeretem a műkörmöt, mivel nagyon kivékonyitja reszelés a körmeit. Szerintetek ha franciát készitek akkor azt le fedhetem fényzselével? koszi a valaszokat.

2015. márc. 30. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Lefedheted de pár órán belül bereped.
2015. márc. 30. 23:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2015. márc. 30. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, pont azért mert bereped.

A körömlakkot UV top coat-tal lehet tartósabbá tenni.

Használj inkább géllakkokat, azokat nem kell reszelni és tartósak. One Step Crystalacokkal viszonylag egyszerű a dolgod.

2015. máj. 6. 11:57
 4/4 Lia.A. válasza:

Szia!

Én úgy szoktam csinálni, hogy basel gél teszek alap lakknak, két oldalú ragasztóként is funkciónál, egy körömerősítős zselét, a Crystal nails Easy off Hardener géljét 2 rétegben felviszem megköttetem, rá bármilyen körömlakk, sima egyszerű pár száz forintos is akár. de meg kell várni míg alaposan megszárad és rá a fényzselé. akár 3-4 hétig is bírja, és nem törik/reped be ha vigyázol rá valamilyen szinten. Ha nem várod meg míg megszárad a sima körömlakk, akkor ha rákened a fényzselét, és megkötteted rajta, kicsit beráncosodik. a fényzselé összehúzza a körömlakkot. de ha megvárod, akkor szépen megszárad. ez egy kicsit olcsóbb megoldás, míg megvenne a közel 2000 ft-os géllakokat. amíg szép lassan megveszegeted, hogy ne mindig csak pár színnel dolgozz, addig körömlakkot is használhatsz.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv: Lia

2015. jún. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!