Mi történik velem?
Figyelt kérdés
Már úgy érzem kezdek megőrülni. Még egy éve sincs hogy 98 kg-ról 76-ra mentem le de egyre nagyobbnak látom magam. 3 öngyilkossági kísérleten vagyok túl és őszintén inkább anorexiás lennék. Csak 2-szer eszek egy nap 400-500 kcalt emelet sport, viszont ma csak 300 kcalt ettem mert nem szeretnék és nem is tudnék. Minden alkalommal bűntudatom van (a középfokú depressziómat és pánikbetegségemet az iskolai csúfolódás váltotta ki 4. osztálytól 8.-ig minden nap) És még szeretnék 6-8 kg leadni a 168-169 cm-hez. Egyre türelmetlenebb vagyok. Nehezen alszok és néha mintha hallucinálnék is. Már voltam pszichológusnál de rosszabb lett a kapcsolatom is a szüleimmel. Ezek már az anorexia/testképzavar tünetei? :/
15L
2015. ápr. 11. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!