Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mért történik ez velem?

Mért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Nemrég leszólított egy ügynökség hogy legyek a modelljük (a nevüket nem írhatom sajnos) érdekelt a szakma ezért beleegyeztem, mindent kifizettek helyettem tanfolyam stb... nemzetközi bemutatókra küldenek, nemsokára megint utazom ugyhogy elég jól alakulnak a dolgok. Ebben az a fura hogy csak 168cm vagyok hogy lehet hogy ilyen jól mennek a dolgaim? Mi tetszik nekik ennyire bennem?
2013. aug. 18. 15:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
képet láthatunk? úgy könyebb
2013. aug. 18. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Te jo eg!! Mivan ha 168 cm vagy?? Nemmindegy? Orulj neki, hpgy kodellkedhetsz. Talan azert valasztottak teged nert szép vahy jo alakod van stb.
2013. aug. 18. 15:27
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Neked tényleg az a legnagyobb problémád az életben, hogy hogy lehetsz modell, ha csak 168 cm vagy?? Szánalmas...."Miért történik ez velem?" Amikor megláttam ezt a kérdést, valami szörnyű dologra számítottam.
2013. aug. 18. 15:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudjátok csak meglepődtem mert itt gyakorin aki kitesz egy kérdést hogy lehet e modell és 167cm mibdenki lehurrogja hogy dehülye hogy nemtudja hogy modell csak 175cm vel lehet valaki.
2013. aug. 18. 17:22
 5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy örülök neki hogy modellkedhetek
2013. aug. 18. 17:23
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem ez jött le ebből. "Hogy lehet ilyen gyönyörű,csodálatos és sikeres. sajnáljatok"
2013. aug. 18. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:

nyugi,van ilyen:)

én 158cm vagyok és úgy kértek fel modellkedésre(utcán "találtak",szintén mindent fizetnek,semmi vetkőzés),nem tudom hogy ilyenkor mi alapján döntenek meg miért nem zavarja őket az alacsonyság,a lényeg hogy nem szerv vagy emberkereskedők

2013. aug. 18. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy teljesen értelmetlen, "burkoltan" bókért kiáltó kérdés. Jajj, szerencsés vagy, gyönyörű, különleges és szép, remélem most már nyugodtan fogsz aludni...
2013. aug. 18. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem igaz a kérdés, akkor gáz.

Ha meg igaz, akkor elég nagy kamu lehet az az ügynökség ami leszólított, mert egy modellnek min 173 centi magasnak kell lennie. MINDENHOL.

2013. aug. 20. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:

-.- lehet hogy szép vagy.....

de szerintem az agyad helyén is sminkkészlet van

2013. aug. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!