Mért történik ez velem?
Figyelt kérdés
Nemrég leszólított egy ügynökség hogy legyek a modelljük (a nevüket nem írhatom sajnos) érdekelt a szakma ezért beleegyeztem, mindent kifizettek helyettem tanfolyam stb... nemzetközi bemutatókra küldenek, nemsokára megint utazom ugyhogy elég jól alakulnak a dolgok. Ebben az a fura hogy csak 168cm vagyok hogy lehet hogy ilyen jól mennek a dolgaim? Mi tetszik nekik ennyire bennem?2013. aug. 18. 15:17
2/14 anonim válasza:
Te jo eg!! Mivan ha 168 cm vagy?? Nemmindegy? Orulj neki, hpgy kodellkedhetsz. Talan azert valasztottak teged nert szép vahy jo alakod van stb.
3/14 anonim válasza:
Neked tényleg az a legnagyobb problémád az életben, hogy hogy lehetsz modell, ha csak 168 cm vagy?? Szánalmas...."Miért történik ez velem?" Amikor megláttam ezt a kérdést, valami szörnyű dologra számítottam.
4/14 A kérdező kommentje:
Tudjátok csak meglepődtem mert itt gyakorin aki kitesz egy kérdést hogy lehet e modell és 167cm mibdenki lehurrogja hogy dehülye hogy nemtudja hogy modell csak 175cm vel lehet valaki.
2013. aug. 18. 17:22
5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy örülök neki hogy modellkedhetek
2013. aug. 18. 17:23
6/14 anonim válasza:
nekem ez jött le ebből. "Hogy lehet ilyen gyönyörű,csodálatos és sikeres. sajnáljatok"
7/14 anonim válasza:
nyugi,van ilyen:)
én 158cm vagyok és úgy kértek fel modellkedésre(utcán "találtak",szintén mindent fizetnek,semmi vetkőzés),nem tudom hogy ilyenkor mi alapján döntenek meg miért nem zavarja őket az alacsonyság,a lényeg hogy nem szerv vagy emberkereskedők
8/14 anonim válasza:
Igen, ez egy teljesen értelmetlen, "burkoltan" bókért kiáltó kérdés. Jajj, szerencsés vagy, gyönyörű, különleges és szép, remélem most már nyugodtan fogsz aludni...
9/14 anonim válasza:
Ha nem igaz a kérdés, akkor gáz.
Ha meg igaz, akkor elég nagy kamu lehet az az ügynökség ami leszólított, mert egy modellnek min 173 centi magasnak kell lennie. MINDENHOL.
10/14 anonim válasza:
-.- lehet hogy szép vagy.....
de szerintem az agyad helyén is sminkkészlet van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!