Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mért történik ez velem?

Mért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Nemrég leszólított egy ügynökség hogy legyek a modelljük (a nevüket nem írhatom sajnos) érdekelt a szakma ezért beleegyeztem, mindent kifizettek helyettem tanfolyam stb... nemzetközi bemutatókra küldenek, nemsokára megint utazom ugyhogy elég jól alakulnak a dolgok. Ebben az a fura hogy csak 168cm vagyok hogy lehet hogy ilyen jól mennek a dolgaim? Mi tetszik nekik ennyire bennem?
2013. aug. 18. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de am tényleg, nekem az ügynökség azt monda pl. hogy tisztességes modell ügynőgség 173+ felett vesz fel modelleket... o.o :/
2013. aug. 20. 18:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó énis ezért vagyok meglepve pedig ez rendes ügynökség mert mindent fizettek helyettem.
2013. aug. 21. 16:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Amugy nemigazán lehet sminkkészlet az agyam helyén mert egyáltalán nem sminkelem magam...
2013. aug. 21. 16:23
 14/14 anonim válasza:

Lol a 10. válaszon besírtam. :D

Inkább a helyesírásodon csiszolj, olvass sok könyvet és végezd el az iskolát. Rengeteg sablon modell lézeng a neves kifutókon, max Talán olyan lesz belőled egyszer, csak még magas se vagy. Meg helyesírásis nuku. ;)) azért feldobtad a napom kedves kérdező, köszi. :D

2016. ápr. 19. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!