Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A deszkázások melyik stílus...

A deszkázások melyik stílus képviselőihez tartoznak? Rock/emo/rapp/v vmi egyéb?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert bnőmmel ma ezen veszekedtünk..
2008. aug. 27. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én, konkrétan Magyarországon régebb óta látok deszkás srácokat, mint emo-t....:D
2008. aug. 29. 10:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem változó.Nincs stílushoz kötve.De az nem igaz hogy rockerek nem deszkáznak.Én már csak a tv-be nem egy rockert láttam aki deszkázott.
2008. aug. 29. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg nincs stílushoz kötve.Bárki lehet deszkás.Az meg hülyeség hogy nem rockerek.Pl. Bam Margera is profi deszkás volt és ő is rocker(lehet hogy hülye példa de most ez jutott eszembe).
2008. aug. 29. 14:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs stílushoz kötve.Az meg hülyeség hogy nem lehetnek rockerek, nem egy rockert láttam már deszkázni.
2008. aug. 29. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

a deszkasokat -ha mar igy emlegetjuk oket- nem feltetlenul a kozos zenei erdeklodes tartja ossze hanem a kozosen megtanult trukkok,az egytt toltott ido, az egyutt eltort csontok illetve -sok esetben- a markamania (vans,adio,burton,dc,globe,osiris,emerica,stb). persze a bandaszellem miatt vszinu h nagyjabol ugyanazt a zenet hallgatjak.

xtem az emosok rendszerint csak divat-deszkasok, szal igazan nem nyomjak, a legtobbnek meg lapja sincs. ami a rockereket illeti... persze h nem bakancsban nyomjak. probald ki s megerted miert. de attol mert a skateparkban nem szegecses ovben flangal nem jelenti azt h nem azt hallgat.

nekem a legtobb ilyen ismeorsom punkot es ennek a "lightosabb" verzioit hallgatja, de izlesek es pofonok.

2008. aug. 31. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hiphoposok, vagy skate punk-osok. A Skate Punk egy kaliforniai punk irányzat, olyan együttesekkel, mint a Green Day, Blink182, The Offspring, magyarban pedig pl. The Grenma. A HipHopot remélem nem kell elemezni :D Amúgy a skate punkosok snowboardoznak és deszkáznak :D Jó pasik :D
2008. nov. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!